24 / 04 / 2024

Boza Kozanoğlu

Boza Kozanoğlu

Geçen hafta İspanya'da Avrupa üçüncüsü olan milli sörfçümüz Bora Kozanoğlu, geçen yıl Çeşme Alaçatı'daki arazisinde 'B House' adında 10 odalı bir butik otel açmıştı

Kredi ihtiyacı olanlar için son şans! Fırsatı kaçıran tefecilere düşer

Kredi ve kredi kartlarında aylık faiz oranı 2,89'a yükseltilirken gecikme faizi ise yüzde 2,13 olarak belirlendi. Kredi kartı kullananların faiz artışından nasıl etkileneceğini değerlendiren ekonomist Hayri Kozanoğlu, "Kredi çekenlerin yolu kapanacak" uyarısını yaptı. İşte tüm ayrıntılar...

Dolar 23 TL'yi geçti, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu acil uyarıda!

Doların 23 TL'yi aşmasıyla birlikte, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu Türkiye'nin yüksek işsizlik oranına dikkat çekiyor. Döviz kurundaki artışın faiz artışıyla dengeye oturtulabileceğini belirten Kozanoğlu, bu durumda faizlerde önemli bir artışın kaçınılmaz olduğunu ifade ediyor.

Ünlü ekonomist önce uyardı sonra rakam verdi! İşte enflasyonun düşeceği tarih

TÜİK'in paylaştığı bilgilerin inandırıcı olmadığını söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, gelecek ene Türkiye'de tahmin edilen enflasyon rakamını söyledi. Peki, enflasyon düşer mi? Enflasyon ne zaman düşecek? İşte, enflasyonun gerileyeceği tarih

Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu’ndan İzmir’e deprem uyarısı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu, bir yıl önce İzmir’de gerçekleşen 6.6 şiddetindeki depremin birinci yılında yaptığı konuşmasında vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Milyoner hesaplarına yüzde 1.5 vergi önerisi!

Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, milyonerlerin hesaplarından kesilecek yüzde 1.5 servet vergisi ile milyonlarca vatandaşın derdinin hızlıca çözüleceğini vurguladı. Kozanoğlu, “Geniş servet vergisi yürürlüğe girdiğinde bu ödeme mahsup edilir” dedi.

Neslihan Kozanoğlu'nun Çatalca Cumhuriyet Köyü'ndeki lüks çiftliği!

Neslihan Kozanoğlu,  pandemi sonucunda yasakların yükseldiği günlerini Çatalca Cumhuriyet Köyü'nde kendi çiftliğinde geçirdi. Kozanoğlu, yaz aylarında ise çiftliğini özel organizasyonlar için de kiralıyor. 

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Yasemin Kozanoğlu İbiza’dan lüks villa aldı!

İspanyol aşkı uğruna son iki yıldır İbiza’da yaşayan Yasemin Kozanoğlu, DJ'likten kazandındığı para ile gayrimenkul yatırımı yapıyor. Sosyetik güzelin bölgeden 500 bin euro’ya villa aldığı iddia ediliyor.

Vicem Bodrum Yalıları tanıtıldı!

Bodrum İçmeler mevkiinde yaşam alanı sunan Vicem Bodrum Yalıları, Les Ottomans Hotel’de düzenlenen bir davetle tanıtıldı. Tanıtıma Zeynep Germen, Meral Yazıcı, İlkem Öztürk, Canan ve Nazlı Bolak, Beste Yurttaş, Zafer Kozanoğlu gibi isimler katıldı.

ORC Mühendislik Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ORC Mühendislik Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, M. Bilgehan Kozanoğlu, Orient Research Mühendislik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

Çiftçi Towers'ta neler oluyor?

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi CHP'li Meclis üyesi Taner Kozanoğlu, Çiftçi Towers için meclise soru önergesi verdi. Kozanoğlu, imar planına göre taban alanı yüzde 40 olan kat sayısının neden yüzde 80'e çıkarıldığını sordu.

Türkiye'ye bu yıl 16 milyar dolar yatırım yapılması bekleniyor!

YASED Başkan Vekili Akın Kozanoğlu'nun verdiği bilgilere göre; Türkiye'ye uluslararası doğrudan yatırım girişi bu yıl 16 milyar dolara ulaşabilir. Enerji, finans, sağlık, gayrimenkul ise öne çıkan sektörler...

Akın Kozanoğlu: 2014'te doğrudan yatırım 16 milyar doları bulacak!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkan vekili Akın Kozanoğlu, 2014'te doğrudan yatırımın 16 milyar doları bulacağını belirterek, "Sektörel bazda enerji, finans, sağlık ve gayrimenkul öne çıkacak" dedi...

Boza Kozanoğlu Haberi

Boza Kozanoğlu

Sevgilisi Eda Taşpınar da, aşklarının başladığı yerde açtıkları otelin dekorasyonuna imza atmıştı. Ancak duydum ki aşıklar, bir sezon işlettikleri otellerini kiraya vermiş. Telefonda konuştuğum Bora Bey, antrenmanlar ve sörf yarışları nedeniyle çok yoğun bir sezon geçireceği ve oteline zaman ayıramayacağı için böyle bir yolu tercih ettiğini...