29 / 03 / 2024

Bozcaada konteyner ev

Bozcaada konteyner ev

Çanakkale Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ olarak bilinen tekerlekli ahşap evlerle de adaya geçişlere yasak geldi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Eminim ki tüm ada halkı aldığımız bu kararı destekleyecektir” açıklamasında bulundu.

Tatilcilerin yeni konut tercihi hazır konteyner ev!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, konteyner ev modelinin son dönemde tatilciler tarafından ikinci konut tercihi olarak değerlendirildiğine vurgu yapıyor. 

2+1 konteyner ev ne kadar? Hemen teslim konteyner ev 1+1 kaç lira? İşte Eylül 2023 fiyat listesi...

Bağına bahçesine ev yapmak isteyen vatandaşlar inşaat malzeme fiyatlarının artmasından sonra diğer alternatiflere yöneldi. Bu kapsamda en çok konteyner evler tercih ediliyor. Peki, konteyner ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL?

Gündemde adı sıkça duyulan konteyner ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, 35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

1+1, 2+1 konteyner ev ne kadar? 72 metrekare konteyner ev kaç TL?

Son zamanlarda gündemde adı sıkça duyulan konteyner ev fiyatları merakla araştırılıyor. Peki, 1+1, 2+1 konteyner ev ne kadar? 72 metrekare konteyner ev kaç TL? İşte detaylar...

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

“Arsa alıp prefabrik ev yapayım” diyenler dikkat! Bu tuzağa sakın kanmayın!

Depremin ardından Trakya’da, bir arsa alıp üzerine konteyner ya da prefabrik ev koymak isteyen kişilere dolandırıcıların tarlaları imarlı arsa diye satmaya çalıştığı belirtildi. Konuya ilişkin Evrensekiz Belediyesi de bir uyarı yaptı.

Konteyner ev güvenli mi? Konteyner ömrü ne kadar?

Konteyner evlere dair detaylar gündemi şu sıralarda bir hayli meşgul etmektedir. İşte konteyner evlere dair merak edilenler!

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev yapımı kaç gün sürer?

Çelikler evler tıpkı konteyner ve prefabrik evler gibi gündemde yer alan konulardan biridir. Çelik ev almayı düşünen kişilerin kafasında pek çok konu vardır. İşte bu konuda araştırılan detaylar!

Ahşap evlerin ömrü ne kadardır? Ahşap ev için ruhsat gerekir mi?

Ahşap evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sık araştırılan yapılardır. Ahşap ev yaptırmak isteyenler, bu yapılara dair birtakım sorular sormaktadır. İşte detaylar!

1+1 konteyner ev ne kadar? 10 Mart 2023 fiyat listesi... 

Ev almak istemeyen ya da ev alacak parası olmayan kişiler konteyner ev ve prefabrik ev fiyatlarını dikkatle takip ediyor. Peki bir konteyner evin maliyeti nedir? 10 Mart 2023 tarihli fiyat listesi...

Konteyner ev nasıl ısınır? Konteyner eve ruhsat gerekiyor mu?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden sonra, konteyner evler son dönemin en popüler yapılarından biri oldu. İşte detaylar!

Bozcaada konteyner ev Haberi

Bozcaada konteyner ev

Çanakkale Bozcaada'da kaçak yapılaşmanın ve tatilin önüne geçmek için yeni kararlara imza atıldı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Bozcaada Belediyesi tarafından 9 Nisan'da gerçekleşen toplantıda aldığı karar ile 'Tiny House' olan tekerlekli ahşap evlerle adaya geçiş yasağı geldi. Meclis tarafından onaylanan karar ile küçük evlerin kullanılması yasaklandı.

Geçtiğimiz yıllarda kullanımı yükselen ve adada kaçak konaklamayı engelleyecek mikro evlerle artık Bozcaada-Geyikli hattı üzerinde sefer gerçekleştiren feribotlarla geçilmesine izin çıkmadı. Bu tarz evlerin adada yapılarak kullanılmasına izin verilmeyecek.

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu: “Belediye Meclisi’nin 9 Nisan’da yapılan toplantısında alınan karara göre ilçe genelinde ‘Tiny House’ adı verilen, trafik tescilli plakası olmasına rağmen aslında tamamen konaklama amacıyla kullanılan yapıların özel araziler içinde ve tüm ada...