29 / 03 / 2024

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mehmet Cengiz Bozan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta kuruldu.

Diana Yapı Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Diana Yapı Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Taşkıran tarafından kuruldu.

İnko Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnko Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Emrah Çelik ve İnci Koparan ortaklığında kuruldu.

Hangah Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hangah Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Topal tarafından kuruldu.

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

Zelas Yapı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelas Yapı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Honça tarafından kuruldu.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi nakli yapıldı!

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı. 

Sbf Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sbf Yapı Anonim Şirketi bugün KAdıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferat Yıldırhan ve Mtr Akaryakıt Yapı Turizm Entegre Hizmetler Otomot ortaklığında kuruldu.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Dereli tarafından kuruldu.

Zarina Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zarina Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlya Sarı, Esra Çokgezen ve Sultan Keleş ortaklığında kuruldu. 

Defa İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defa İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Haberi

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mehmet Cengiz Bozan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Maltepe, Cevizli Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi,...