27 / 04 / 2024

bozüyük toki başvuru

bozüyük toki başvuru

TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde yer alan 82 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışta. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru tarihi...

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Sincan Saraycık TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Sincan Saraycık TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 237 adet konuta yer veriliyor.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihleri 24 Temmuz-29 Eylül 2017 olarak belirlendi. Projede en düşük taksit bedeli 752,09 TL olarak belirlendi.

Bilecik Bozüyük TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme imzalama tarihleri 20 Mart 2017 ve 24 Mart 2017 olarak belirlendi. Projede 10 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ kura sonuçları!

Bilecik Bozüyük TOKİ projesindeki 3+1 nitelikli 10 adet konut kuralı olarak bugün satışa sunuldu. İşte, Bilecik Bozüyük TOKİ kura sonuçları...

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu!

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu henüz açıklanmadı. Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kurası 2017!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu projesindeki 14 adet konut için başvuru dönemi sona erdi. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kurası 2017...

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları başlıyor!

TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 10 adet daire kura çekilişi ile satışa sunulacak. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük 2017 başvuruları...

Bilecik Bozüyük TOKİ AGG başvuruları başlıyor!

Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konut için başvurular başlıyor.

bozüyük toki başvuru Haberi

bozüyük toki başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bilecik Bozüyük 724 Adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 82 adet Standart konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


Bilecik Bozüyük Projesi kapsamında satışa sunulacak olan 82 adet konutun satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor ve Temerküz Şube Bozüyük Şubesi. 


TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru tarihi!

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 14 Mart 2016 – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul ediliyor. 


Tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlanan Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri projesinde dairelerin tahmini satış bedeli  108 bin 965 lira ile 135 bin 607 lira arasında değişiklik gösteriyor. 


Satış duyurusu için