29 / 03 / 2024

Braas Çatı Sistemleri iletişim

Braas Çatı Sistemleri iletişim

Braas’ ın sunduğu güneş enerjili çatı sistemi, çatılara kattığı estetik değer, tam su sızdırmaz detayları ve çatıya entegre yapısıyla tam bir mühendislik çözümü özelliği taşıyor.

Braas Çatı Sistemleri web sitesini yeniledi!

Braas Çatı Sistemleri’nin www.braas.com.tr kurumsal web sitesi, zenginleştirilen içeriği ve çarpıcı tasarımı ile çatı ve çatı sistemleri hakkında bilgi almak isteyen tüm ziyaretçilerin beğenisine sunuldu...

Braas Çatı Sistemleri geleceğin mimarları ile buluşuyor!

Braas Çatı Sistemleri geleceğin mimarları ile buluşuyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle buluşarak uygulamalı bir çatı eğitimi gerçekleştiren Braas, geleceğin mimarlarına şimdiden çözüm önerileri sunuyor...

Braas Çatı Sistemleri basın toplantısı düzenliyor!

Braas Çatı Sistemleri; Unicef yetkilieri, Unicef iyi niyet elçisi Sn. Tayfun Talipoğlu, Braas Çatı Sistemleri Çözüm Ortakları / Bayileri ve Braas çalışanlarının katılacağı kahvaltılı bir basın toplantısı organize ediliyor...

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Roof Çatı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roof Çatı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Hazır ve Yusuf Gençtürk ortaklığında kuruldu.

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçar tarafından kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yücel ve Mustafa Koşaca ortaklığında kuruldu.

Çobanoğlu Kenet Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çobanoğlu Kenet Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Çoban tarafından kuruldu.

Malatya afet barınma sistemleri alanında merkez olma yolunda!

Malatya'da 1989 yılında tamamlanan ancak hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası ile arazisinde Türk Kızılay tarafından hayata geçirilen Barınma Sistemleri ile Çadır ve Tekstil fabrikaları bölgeye büyük güç katacak.

Türk Kızılayın Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor!

Malatya'da 1989 yılında tamamlanan fakat hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası ve arazisinde hayata geçirilen Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor...

Türk Kızılay, Malatya'daki atıl fabrikayı barınma sistemleri üreten tesise dönüştürecek!

 Malatya'da, 1989'da tamamlanan ancak hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası barınma sistemleri üreten tesise dönüşecek.

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergün tarafından kuruldu. 

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reel Teknik Çatı ve Cephe Sistemleri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

YB Turkuaz Yapı ve Çatı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

YB Turkuaz Yapı ve Çatı Sistemleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Baykal tarafından kuruldu.

Braas Çatı Sistemleri iletişim Haberi

Braas Çatı Sistemleri iletişim

Özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarından etkin bir şekilde yararlanabilmesini hedefleyen Braas; güneş enerjisini kullanarak ısınma desteği ve hijyenik sıcak kullanım suyu teminini sağlayan kolektörlerin yanı sıra güneş enerjisinden elektrik üretimi de sağlayan en yeni ürünü “InDaX Ankastre Fotovoltaik Sistem”i de tüketicilerinin beğenisine sundu. Braas InDaX Fotovoltaik paneller yüksek veriminin yanı sıra, patentli ankastre tasarımı ile estetik ve su sızdırmazlığı bir arada sunan güçlü bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Braas, “Güneş Enerjili Çatı Sistemleri” ile çatıyı enerji üreten bir merkez haline dönüştürüyor ve önemli bir yenilenebilir enerji kaynağı olan “Güneş Enerjisi” ile “Çatı” kavramlarını özgün bir şekilde bir araya getiriyor.  Braas’ ın sunduğu güneş enerjili çatı sistemi,  çatılara kattığı estetik değer, tam su sızdırmaz detayları ve çatıya entegre yapısıyla tam bir mühendislik...