20 / 04 / 2024

Brn Peyzaj İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Brn Peyzaj İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Brn Peyzaj İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmet Yalçınkaya imzasıyla kuruldu.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İssi ve Deniz Sarıtoprak ortaklığında kuruldu.

Kul Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kul Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kul tarafından kuruldu.

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Penpedağ tarafından kuruldu.

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Dalkaya tarafından kuruldu.

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Naide Taşkın tarafından kuruldu.

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Başal tarafından kuruldu.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Nas Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Nas ve Murat Nas ortaklığında kuruldu.

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak tarafından kuruldu.

Omr Grup Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omr Grup Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Osmancıoğlu tarafından kuruldu.

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Şebap Bozyiğit tarafından kuruldu.

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

Brn Peyzaj İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres Haberi

Brn Peyzaj İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres


Brn Peyzaj İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmet Yalçınkaya imzasıyla kuruldu. 


Brn Peyzaj İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1- BAHÇE KÜLTÜRLERİ  a. Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek.  b. Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak.  c. Toprak alım ve satımını yapmak.  d. Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek. 2- İNŞAAT : a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi...