25 / 04 / 2024

Broderi Narin saten güneşlik

Broderi Narin saten güneşlik

Broderi Narin, saten güneşlikleri ile evleri güneşin istenmeyen etkilerinden koruyor. Broderi Narin, her renk tül perdenin altında kombin edilebilir 33 renk seçeneğine sahip saten güneşlik alternatifleri ile güneş ışığının direkt olarak girmesini ve eşyal

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Nurullah Emre Narin kimdir? Yurt dışında nerede okudu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Nurullah Emre Narin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi vakfın kurucuları arasında yer alıyor? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Nurullah Emre Narin’in hayatı...

Mine Narin Kimdir? Mine Narin nerede doğdu?

Mine Narin kimdir Mine Narin’in mesleği nedir? Mine Narin eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

Narin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Narin Yapı Denetim Limited Şirketi  Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Sait Narin tarafından kuruldu.

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazçiçek tarafından kuruldu. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mine Narin'in seçilmelerine karar verdi.

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Amırmohammad Mirzazadeh, Mehrdad Astaresh ve Raha Astaresh tarafından kuruldu.

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Saten İnşaat Demir Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Saten İnşaat Demir Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sıvacı tarafından kuruldu.

Broderi Narin saten güneşlik Haberi

Broderi Narin saten güneşlik

Broderi Narin, "Base Collection"ın bir parçası olarak 33 renkten oluşan saten seçenekleri ile tüketicinin beyaz, krem ve bej tonlarında görmeye alıştığı güneşliklere, işlevsel bir estetik kazandırıyor. Broderi Narin'in çok farklı renklerdeki saten güneşlikleriyle, özellikle renkli tül ve fonluk altında aykırı duran beyaz satenlere de çözüm üretilmiş oluyor. Pencerelerinde sadece güneşlik kullanmak isteyenler de Broderi Narin'in saten güneşlikleriyle renk uyumunu kolayca yakalayabiliyor.

Ekru, sarı, mavi ve yeşilin en güzel tonlarından oluşan saten güneşlikler ile iç mekânlar canlanırken, kahve, siyah, gri ve kırmızı alternatifler ile pencerelere görkemli bir hava hâkim oluyor. Broderi Narin, ayrıca satendeki dokuma kalitesiyle, güneşliklerin görünümüne ağırlık ve kullanımına da işlev kazandırıyor. Sık saten dokuma, güneş ışığının...