19 / 04 / 2024

Bronz Effie Ödülü

Bronz Effie Ödülü

Hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, gerçek tüketici iç görüleriyle geniş kitlelere ulaşan BlackStar Buzdolabı ve Süper 8 Çamaşır Makinesi reklam kampanyası, 2014 Effie Ödülleri’nde “Bronz Effie Ödülü” kazandı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Özak GYO, 2 ödül birden kazandı!

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı.

Mimar Ahmet Vefik Alp'e uluslararası ödül!

Kaba inşaat halindeyken yıkılan Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Binası 9. IDA International Design Awards (Uluslararası Tasarım Ödülleri) kapsamında ‘Kurumsal Yapılar’ dalında Bronz ödülü aldı.

Stevie Awards 2016'dan Zorlu Holding'e 3 ödül!

Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı.

Eskişehir Espark AVM'ye Stevie Business Awards'dan 12 ödül!

Espark Alışveriş Merkezi, Stevie Business Awards' da 12 ödüle layık görüldü. Stevie Business Award' da 2 altın, 3 gümüş ve 7 bronz ödül ile 2016 yılında en çok ödül kazanan AVM oldu.

RSG İç Mimarlık İtalya'da en iyi tasarım ödülü aldı

RSG İç Mimarlık, bu kez İtalya’da düzenlenen, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı uluslararası tasarım yarışması 2015 A’ Tasarım Ödülleri ve Yarışması’nda A’Design Award Winner 2015 ‘Bronz Ödülü’nü kazandı.

Akfen İncek Loft'un reklamı Effie ödülünü kazandı!

Effie Reklam Etkinliği Ödülleri 2015'de, “İncek Loft, inşaat sektöründe, aykırı bir başarı hikayesi” başlıklı başvurusuyla finalistler arasındaki tek inşaat firması olan Akfen, “Emlak Yapı Dekorasyon” kategorisinde Effie ödülüne layık görüldü.

İş GYO 2013 Faaliyet Raporu ile 5 ödül kazandı!

İş GYO 2013 Faaliyet Raporu ile League of American Communications Professionals-LACP Vision Awards’da biri altın olmak üzere dört kategoride ödül alırken, 2014 International Business Awards’da da bronz ödülün sahibi oldu...

İSU, 3 tasarım ödülü birden aldı!

İSU Genel Müdürlüğü’nün 2013 yılı Faaliyet Raporu, uluslararası tasarım yarışmalarında altın, gümüş ve bronz olmak üzere 3 ayrı ödül alarak, 2009 yılından beri devam eden ödül geleneğini sürdürdü.

Akbatı AVYM'ye Stevie Awards'dan 2 ödül birden!

Akbatı AVYM, dünyanın en başarılı kurumlarının değerlendirildiği Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde hem “etkinlik”, hem de “marka ve itibar yönetimi” kategorilerinde bronz ödül kazandı. Ödüller, 10 Ekim’de Paris’te düzenlenecek galada verilecek.

ARTEMA Effie Ödülü'nü kazandı!

Artema, " Engin' le Dayanıklılık Testleri " reklam kampanyasıyla: Reklamcılar Derneği, Reklamverenler Derneği ve Effie Worldwide'ın düzenlediği Effie Reklam Etkinliği Yarışması'nda, gümüş Effie ödülünü kazandı...

Profilo reklam kampanyası Bronz Effie Ödülü'ne layık görüldü!

Hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, gerçek tüketici iç görüleriyle geniş kitlelere ulaşan BlackStar Buzdolabı ve Süper 8 Çamaşır Makinesi reklam kampanyası, 2014 Effie Ödülleri’nde “Bronz Effie Ödülü” kazandı.

Bronz Effie Ödülü Haberi

Bronz Effie Ödülü

“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo'su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketiciye dokunan samimi iletişim çalışmalarıyla da fark yaratıyor.


Profilo, Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin düzenlediği 2014 Effie Ödülleri’nde, “Dayanıklı Eşyalar”  kategorisinde “Bronz Effie Ödülü” kazandı. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’ne “Bronz Effie Ödülü”nü, “reklamın tüketicide talep yaratma ve talebi satışa döndürme konusunda gösterdiği başarı” getirdi.


Profilo’nun ödüle değer görülen, kalabalık Türk ailesinin ihtiyaçlarını dikkate alarak ortaya koyduğu “BlackStar Buzdolabı” ve “Süper 8 Çamaşır Makinesi” reklam kampanyaları, gerçek tüketici iç görüleri ve Profilo’ya özgü bir mizah anlayışıyla geniş kitlelere ulaşırken,  markaya da sevgi dolu bir yakınlaşma sağladı. Dayanıklılık, yüksek performans, enerji tasarrufu, fonksiyonellik ve estetik beklentilerini optimum düzeyde karşılayan Profilo’nun değer görüldüğü  Effie Ödülü...