26 / 04 / 2024

bu yıl açılacak metro hatları 2021

bu yıl açılacak metro hatları 2021

Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları da tam gaz devam ediyor. Peki mega kentte bu yıl hangi metro hatları hizmete açılacak?

Bu yıl PTT personel alacak mı? PTT personel alımı 22023 ne zaman yapılacak? Nasıl başvurulur? Son dakika!

Bu yıl PTT'nin personel alıp almayacağı merakla araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 22023 ne zaman yapılacak? Nasıl başvurulur? İşte PTT personel alımı ile ilgili merak edilenler...

Ekonominin 3 yıllık yol haritası açıklandı! Bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi! Büyüme yüzde 4 olacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024-2026 dönemini içeren Orta Vadeli Programı (OVP) ile ilgili detayları açıkladı. Buna göre, bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi. İşte o rakamlar...

Kur Korumalı mevduat bu yıl bitecek mi? Bakan Nebati’den çok konuşulacak açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kur korumalı mevduat (KKM) uygulamasının bu yıl bitmeyeceğini, çıkış senaryolarının 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden sonra yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Esnaflara 250 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Bu yıl sonuna kadar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan "Hayata Dönüş Kredisi" kapsamında, esnaf ve sanatkarlara kredi müjdesi geldi. Esnaflara 250 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Bu yıl sonuna kadar...

Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücrete 2023 yılı için yüzde 54.66 oranında zam yapıldı. Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Bu yıl 128,6 milyon ton üretimle tüm zamanların rekoru kırılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bu yıl 128,6 milyon ton bitkisel üretimle tüm zamanların rekorunun kırılacağını söyledi.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi gelecek yıl açılacak!

Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin gelecek yıl açılacağını söyledi.

İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak?

Milyonlarca kişinin yaşamını sürdürdüğü mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak?

İstanbul'da bu yıl açılacak metro hatları!

Milyonlarca kişinin yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden sürüyor. İşte İstanbul'da bu yıl içerisinde açılacak metro hatları...

Çukurova Tekstilkent'in inşaatı bu yıl başlıyor! 2023'te açılacak!

125 firmanın faaliyette bulunacağı Çukurova Tekstilkent ile istihdam ve ihracat artacak. Bu yıl yapımına başlanarak 2023'te tamamlanması hedeflenen Tekstilkent, 457 bin metrekare alanda kurulacak.

Kazakistan'da bu yıl 150 bin konut inşa edilecek!

ANKASAM Avrasya Masası Başkanı Dr. Dinmuhammed Ametbek, Kazakistan'da konut inşaat sürecinin hızlandırılacağını belirtti ve bu yıl 15 milyon metrekarede (150 bin daire) konut inşa edileceğini açıkladı...

Paşa Döner bu yıl 200 şubeye ulaşacak!

Hergün 15, yılda 4 bin 500 ton döneri 162 şubesinde tüketicilerle bir araya getiren Paşa Döner, bu yıl 200 şubeye ulaşması amaçlıyor.

bu yıl açılacak metro hatları 2021 Haberi

bu yıl açılacak metro hatları 2021

Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları da sürüyor. Peki mega kentte bu yıl hangi metro hatları açılacak? Raylı sistem çalışmalarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 4 Aralık 2020'de yaptığı açıklama ile 80 milyon dolarlık Eurobond ihracı yapacaklarını açıklamıştı. Bu paranın mega kent İstanbul'un yarım kalan metro hatları projesi için kullanılacağınımüjdeleyen Ekrem İmamoğlu yarım kalan metro projelerinin tamamlanacağını dile getirmişti. Peki bu yıl merakla beklenen metro hatlarından hangileri açılacak?

1-Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro Hattı 

13 kilometre uzunluğuyla dikkat çeken sahip Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro Hattı, Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir ilçelerini birbirine bağlıyor. Test sürüşlerinin geçtiğimiz hafta başladığı metro hattı ile yolculuk süresi 19,5 dakikaya inecek.

Ataköy - Basın Ekspres -...