26 / 04 / 2024

Buddha-Bar nerede

Buddha-Bar nerede

Caresse A Luxury Collection Resort & Spa'da kapılarını açacak olan Buddha-Bar Bodrum Haziran ayından itibaren hizmete sunulacak.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Altus çamaşır makinesi,Fiyat performans ürünleri arasında başı çeken Altus, özellikleri ile amiral gemisi gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor Peki Altus çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

İstanbul'daki toplanma alanları! Nerede toplanacağız?

5.8 büyüklüğündeki depremler İstanbul'daki deprem riskini yine aklımıza getirdi. Peki depremin ardından milyonlarca insan nerede toplanacak, nerede barınacak. İşte İstanbul'daki toplanma alanları...

Buddha-Bar Bodrum Haziran'da hizmete açılacak!

Caresse A Luxury Collection Resort & Spa'da kapılarını açacak olan Buddha-Bar Bodrum Haziran ayından itibaren hizmete sunulacak.

İmar barışı başvuru merkezleri Ankara!

Yapı Kayıt Belgesi için e-devler üzerinden başvuru yapılabildiği gibi, Bakanlığın yetkilendirdiği kuruluşlardan da müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da nerede başvuru yapılabilir? İşte imar barışı başvuru merkezleri Ankara..

İmar barışından gelecek kaynak nerede kullanılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada imar barışıyla ciddi bir para geleceğini belirterek, "Bu kaynak, Türkiye'nin depreme hazırlığında kullanılacak." diye konuştu.

Alanya Terrace Homes nerede?

3 bloktan oluşan Alanya Terrace Homes projesi Göçmentürk İnşaat imzasıyla yükseliyor. Birçok sosyal donatı alanlarını içerisinde barındıran Alanya Terrace Homes nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir nerede?

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede otopark, vitamin bar, sauna, buhar odası, fitness center, spor alanları, güvenlik gibi imkanlar yer alıyor...

Kadıköy Yenitepe Rezidans nerede?

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Kadıköy Yenitepe Rezidans birçok ödeme planını içerisinde barındırıyor. Peki, 2016 yılında teslim edilecek olan Kadıköy Yenitepe Rezidans nerede ?

1Coastal City nerede?

Birçok sosyal donatı alanları içinde barındıran Büyükçekmece 1Coastal City projesi 3 bloktan meydana geliyor. Esnek ödeme planları sunan 1Coastal City projesi İstanbul Gürpınar'da konumlandırılıyor. İşte 1Coastal City nerede sorusunun cevabı...

Dap Vadisi nerede?

Dap Vadisi projesinin satış süresi başladı. İçerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındıran proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Dap Vadisi nerede?

Balıkçı barınakları nerede yapılır?

Kıyı yapılarından olan balıkçı barınaklarının nerede yer tespitine ilişkin esaslar Balıkçı barınakları yönetmeliğinde yer alıyor. Peki, balıkçı barınakları nerede yapılır? Balıkçı barınakları yer tespiti nasıl yapılır?

Buddha-Bar nerede Haberi

Buddha-Bar nerede

Dünya çapında belirli bir ün kazanmış Buddha-Bar, Bodrum'da hizmete açılıyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Caresse A Luxury Collection Resort & Spa'da kapılarını açacak olan Buddha-Bar Bodrum; beyaz kumlu plajda bar ve restoran konseptiyle hizmet sunulacak.

Lüks mekanda Haziran ayından itibaren tropik kokteyller ve müziğin tadını...