19 / 04 / 2024

bugün dolar kaç tl

bugün dolar kaç tl

Dolar kuru haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Dolardaki yükselişi görenler gözlerine inanmıyor. Dolar bugün kaç TL? Dolar bugün ne kadar? İşte flaş son dakika dolar kuru 8 Haziran 2022...

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

Hafta sonu döviz kurları 27 Ocak 2024! Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'e yükseltmesinin ardından döviz kurları dalgalanmaya başladı. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira? Hafta sonu döviz kurları 27 Ocak 2024!

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Dolar bugün güne nasıl başladı? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 8 Ocak gününe değer kazançlarıyla başladı. Dolar bugün ne kadar oldu? Güncel dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 8 Ocak 2024 dolar/TL kuru.

Dolar/TL'de yeni rekor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 5 Ocak 2024 döviz kurları!

Dolar/TL kuru günlük yükselişini bugün de sürdürdü ve gün içinde 29,91 lira ile yeni rekorunu kırdı. Peki euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 5 Ocak 2024 döviz kurları... 

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

13 Aralık Çarşamba dolar ne kadar? Bugün dolar güne nasıl başladı! Son dakika dolar/TL kuru!

Dolar/TL kuru son 3 aydır sınırlı yükselişine devam ediyor. Bugün de 29,05 lira ile tarihi rekoruna ulaşan dolar kurunda ibreler yeşile gösteriyor.

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar yükseliyor! Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Peki Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

bugün dolar kaç tl Haberi

bugün dolar kaç tl

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar yurt içi piyasalarda dolar kurunun yakından takip ediyor. Dolardaki yükselişi görenler şaşkına dönerken öte yandan doların neden yükseldiğini merak edenler de var.

Dolar kuru haftanın yeni işlem günü olan 8 Haziran sabahında yükselişe geçti. Dolar/TL bugün  güne yüzde 2 yükselerek başladı. Peki bugün dolar kaç TL? Dolar bugün ne kadar 8 Haziran 2022? Dolar neden yükseliyor? İşte  flaş son dakika dolar kuru gelişmesi...

DOLAR NEDEN YÜKSELİYOR?

Dolar kuru geçtiğimiz cuma gününden itibaren yükselmeye devam ediyor. Milyonlar doların neden yükseldiğini merak ediyor.Bazı analistlere göre ABD'de cuma günü açıklanacak mayıs ayı enflasyon verileri ve ABD Hazinesi'nin bu hafta gerçekleştireceği tahvil satışları öncesi piyasaların hareketlendiği söyleniyor.

Peki bugün dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar kaç...