19 / 04 / 2024

Building Awards 2014 ödülleri

Building Awards 2014 ödülleri

Ankara''daki Türkiye Müteahitler Birliği (TMB) binası, İngiltere'nin en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan Building Awards 2014'te " Yılın En İyi Uluslararası Projesi " ödülüne layık görüldü.

Türkiye Müteahitler Birliği binası Building Awards 2014'te ödül aldı!

Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara'daki Türkiye Müteahitler Birliği (TMB) binası, İngiltere'nin en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan Building Awards 2014'te "Yılın En İyi Uluslararası Projesi" ödülüne layık görüldü.

Sign of the City Awards 4 Kasım'da başlayacak!

Birincisi 2014 yılında mükemmel bir organizasyonla gerçekleştirilen Sign of the City Awards gayrimenkul yarışmasının ikincisi 4 Kasım 2015’ te yapılacak.

Yapı Kredi Portföy Türkiye'nin en iyi portföy yönetim şirketi seçildi!

Yapı Kredi Portföy, finans dünyasının önemli ve bağımsız yayın kuruluşlarından biri olan EMEA Finance Magazine tarafından düzenlenen Europe Banking Awards 2014 ödüllerinde “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi” seçildi.

İstanbul EDITION’a Uluslararası Sürdürülebilirlik ödülü!

Dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Projesi Ödülü’nü bu akşam Londra Marriott Hotel’de düzenlenecek gala gecesinde teslim alacak.

Zorlu Center AVM'ye 2014'te uluslararası 5 ödül verildi!

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere’nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards’ta iki ödüle layık görüldü

Schender'ın aydınlattığı Eindhoven şehrine birincilik ödülü!

Auroralia Awards, Işık Festivali’nde sahiplerini buldu. Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Auroralia Awards 2014 ödüllerinde, Schreder’in aydınlattığı Hollanda’nın beşinci büyük şehri olan Eindhoven’a birincilik ödülü verildi.

Pera Palace Jumeriah Dünyanın en lüks tarihi oteli seçildi!

Pera Palace Hotel Jumeirah, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan "World Luxury Hotel Awards" 2014'te, En Lüks Tarihi Otel ünvanını kazandı. Dünya'nın en ikonik 10 oteli arasına girdi.

En Lüks Tarihi Otel Pera Palace Hotel Jumeirah seçildi!

Pera Palace Hotel Jumeirah, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan “ World Luxury Hotel Awards ” 2014’te, En Lüks Tarihi Otel ünvanını kazandı.

QM Awards ödül töreni gerçekleşti!

PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) geleneksel gala gecesinde GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından bu yıl 5'ncisi düzenlenen 'QM AWARDS 2014' ödülleri sahiplerini buldu.

Etstur 4 ödül aldı!

Türk turizmine yön verenlerin ödüllendirildiği "Quality Management Awards 2014"te Ets Grup 4 ödül birden aldı. Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy turizme katkılarından dolayı ödüle layık görüldü...

Etstur’a turizme katkı ödülü!

‘Quality Management Awards 2014’te, Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy turizme katkılarından dolayı ödül alırken Etstur hem ‘En İyi Yönetilen İç Pazar Tur Operatörü’ hem de ‘Turizm Yatırımcıları Kalite Yönetimi’ ödüllerine layık görüldü.

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

İstmarina'ya International Property Awards'tan ödül!

DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

International Property Awards'tan DAP İstmarina'ya ödül!

DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

Building Awards 2014 ödülleri Haberi

Building Awards 2014 ödülleri


Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara''daki Türkiye Müteahitler Birliği (TMB) binası, İngiltere'nin en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan Building Awards 2014'te "Yılın En İyi Uluslararası Projesi" ödülüne layık görüldü. Yarışma jürisi, TMB binasını, "üstün entegre tasarım anlayışı" ve "mimarlık ve inşaat sektörlerinde eşik yükselten yaklaşımı" nedeniyle ödüle değer...