29 / 03 / 2024

Zorlu Center AVM'ye 2014'te uluslararası 5 ödül verildi!

Zorlu Center AVM'ye 2014'te uluslararası 5 ödül verildi!

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere’nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards’ta iki ödüle layık görüldü



Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere’nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards’ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, İngiltere’de gerçekleşen Best Business Awards kapsamında, İlkbahar Festivali projesiyle “En İyi Pazarlama” kategorisinde ödüle layık görülürken, Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye ile birlikte gerçekleştirdiği Disney Prensesleri (Modanın Sihri) projesiyle de “En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk” ödülünü kazandı.


Zorlu, geçtiğimiz Kasım ayında da dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP (Association of Marketing and Communication Professionals) tarafından düzenlenen ve her yıl 6 binden fazla projenin yer aldığı MarCom Awards’dan 3 ödülle dönmüş; ‘Disney Prensesleri’ projesiyle; iletişim, halkla ilişkiler ve kurumsal sosyal sorumluluk kategorisinde Platin, ‘Yeni Yıl Festivali’ projesiyle pazarlama, tanıtım kampanyası ve özel event kategorisinde Gold, ‘İlkbahar Festivali’ projesiyle ise yine aynı kategoride Platin ödülün sahibi olmuştu.


JLL tarafından yönetilen Zorlu Alışveriş Merkezi, Best Business Awards’ta ve MarCom Awards’ta ödüle layık görüldüğü ‘Disney Prensesleri’ projesi kapsamında ünlü tasarımcıların hazırladıkları Disney Prenses temalı elbiseleri, “Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye” yararına açık arttırma ile satışa sunmuştu. Projeden elde edilen gelirle hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden 25 miniğin hayalleri gerçekleşti. Best Business Awards’tan ve MarCom Awards’tan ödülle dönen bir diğer proje olan İlkbahar Festivali ise farklı yaş gruplarına hitap eden konseptli etkinlikleri ve güçlü iletişim çalışmalarıyla öne çıktı.


Geri Dön