29 / 03 / 2024

Best Business Awards

Best Business Awards

Birevim, Best Business Awards’ta En İyi Ürün / Hizmet ve En İyi İnovasyon kategorilerinde iki ödüle layık görüldü...

Zorlu Center AVM'ye 2014'te uluslararası 5 ödül verildi!

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere’nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards’ta iki ödüle layık görüldü

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Birevim'e Best Business Awards'tan iki ödül!

Birevim, Best Business Awards’ta En İyi Ürün / Hizmet ve En İyi İnovasyon kategorilerinde iki ödüle layık görüldü...

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Eskişehir Espark AVM'ye Stevie Business Awards'dan 12 ödül!

Espark Alışveriş Merkezi, Stevie Business Awards' da 12 ödüle layık görüldü. Stevie Business Award' da 2 altın, 3 gümüş ve 7 bronz ödül ile 2016 yılında en çok ödül kazanan AVM oldu.

Şekerbank EKOkredi ile 109 bini aşkın konut yalıtıldı!

Şekerbank, "Aile Çiftçiliği Bankacılığı" ve "EKOkredi" projeleri ile Best Business Awards'ta üç ödüle layık görüldü. 109 bini aşkın konutun yalıtıldığı EKOkredi kapsamında 201 milyon metreküp doğal gaz tasarrufu da gerçekleşti.

Nef, European Business Awards’da bir ilke imza attı!

Geçtiğimiz yıl European Business Awards’da En İyi Büyüme Stratejisi Kategorisi’nde Ulusal Şampiyon olan Nef, bu yıl aynı kategoride jüri özel ödülüne de layık görüldü. Nef, bu kategoride jüri özel ödülü alan dünyadaki tek gayrimenkul firması oldu.

Iglo Architects, MIPIM Awards 2016 finallerinde!

Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Binası, mimarlığın Oscar’ı olarak kabul edilen MIPIM Awards 2016’da “Best Futura Project” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

Turyap, European Business Awards-EBA'da yarışıyor!

TURYAP, Avrupa’nın önde gelen iş dünyası liderleri, akademisyenler, basın ve devlet adamları tarafından desteklenen Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde (European Business Awards-EBA) 2015-2016 Türkiye Ulusal Şampiyonu oldu.

Polimeks, European Business Awards’da yarışıyor!

Polimeks, Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan European Business Awards’da “Yılın Büyüme Stratejisi Elite Ödülü / The ELITE Award for Growth Strategy of the Year ” kategorisinde yarışıyor.

İş hayatına business class dokunuş: DKY Business Kartal!

Sign of City Awards 2015 ödüllü DKY Kartal projesi içindeki DKY Business Kartal ofis bloğu cazip fiyatlarla iş hayatını 'Business Class' konforuna yükseltmek isteyenleri bekliyor.

Zorlu Center Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

Zorlu Center, Stevie International Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, 12'ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards'tan ödülle döndü. Dünyada en başanlı kurum ve projelerin değerlendirildiği yarışmada Zorlu Center'a 2 altın, 2 gümüş ödül verildi.

Tahincioğlu, İstanbul'u Resmet projesiyle ödül aldı!

Tahincioğlu İstanbul'u Resmet' projesiyle, Kanada/Toronto'da dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'ta gayrimenkul sektöründe 'yılın pazarlama kampanyası' kategorisinde silver ödülüne layık görüldü.

Best Business Awards Haberi

Best Business Awards

Faizsiz ev sahibi olma ihtiyacına çözüm sunan Birevim, Best Business Awards’ta En İyi Ürün / Hizmet ve En İyi İnovasyon kategorilerinde iki ödüle layık görüldü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, başta İngiltere olmak üzere farklı ülkelerden birçok iddialı başvurunun yapıldığı Best Business Awards’ta Birevim’in En İyi Ürün / Hizmet ve En İyi İnovasyon kategorilerinde ödüle layık görülerek, başarısını ve üstün müşteri memnuniyet anlayışını bir kez daha kanıtladığını belirtti.

Çiftçi, kendine özgü 4T teminat metoduyla müşteri hakkını koruyan ve güvenilir bir yapılandırma vadettiklerini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; "Önceki yıllarda Türkiye’den Best Business Awards’ta pek çok önemli firma ödül almıştı. Ulaştığımız kalite standartlarının yansıması olarak bu ödüllere layık görülmekten ve Türkiye’yi uluslararası arenada temsil...