27 / 04 / 2024

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.



Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden olan Londra merkezli European Business Awards (Avrupa İş Dünyası Ödülleri) tarafından ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Avrupa’nın önde gelen iş dünyası liderleri, akademisyenler ve devlet adamları tarafından desteklenen European Business Awards Ödülleri, 23 Mayıs gecesi Varşova’da gerçekleştirilecek özel bir törenle sahiplerini bulacak.


Karın yüzde 51’i Nef Vakfı’na

European Business Awards Ödülü’nün NEF için çok büyük anlam taşıdığını ifade eden NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “NEF’in hikâyesini size özetlemem gerekiyorsa tek bir cümle yeterli olacaktır: ‘Hayattan aldığımızı, aşkla hayata geri verme çabası’. Bu bilinç ve bakış açısı ile NEF olarak, dağıtılabilir kârımızın minimum yüzde 51’ini Nef Vakfı’na bağışlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

İhtiyaç sahibi kadınları ve çocukları proaktif şekilde desteklemeyi hedefleyen Nef Vakfı çok sayıda proje geliştiriyor. Erden Timur bu projelerin hedefine yönelik şu bilgileri verdi: “Nef Vakfı olarak insanların hayatlarına dokumak, onları mutlu etmenin yollarını keşfetmek için ‘Haydi’ dedik; Haydi öyle bir nefes verelim ki, ihtiyacı olan çocuklara, kadınlara, engellilere dokunalım; onları duyalım; dertleri ile dertlenelim; içinde yaşadığımız topluma sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik fayda sağlayalım; daha iyi bir dünya için elele verelim. İstanbul’un daha yaşanılabilir olması için, hem yeşil alanları artıracak hem de olası bir depremde toplanma merkezi problemini çözecek çözümler üretmek için çalışıyoruz.


 Afrika’da ise çeşitli bölgelere su ve gıda yardımlarımız, sürdürülebilir çözüm desteklerimiz devam ediyor.”


Geri Dön