20 / 04 / 2024

bulut inşaat konut projeleri

bulut inşaat konut projeleri

Beylikdüzü’nde yükselen Evviva Tower projesinin fiyatları 87 bin liradan başlıyor. Bulut İnşaat Evviva Tower teslimleri 30 Haziran 2014'te yapılacak

Bulut İnşaat Evviva Beylikdüzü daire fiyatları!

Bulut İnşaat girişimi ile Beylikdüzü’nde yükselen Evviva Tower projesinin satış süreci devam ediyor. Bulut İnşaat Evviva Beylikdüzü daire fiyatları 1+1 konutlar için 87 bin liradan başlıyor

Bulut İnşaat'ın 3 projesi ve havadan videosu!

Bulut İnşaat2ın Esenyurt ve Beylikdüzü'nde konumlandırmış olduğu projelerini www.havdanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Evviva Tower Sitesi'nde 704 liradan başlayan taksitlerle!

Evviva Tower Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 71 bin liradan ve taksitleri ise 704 liradan başlangıç gösteriyor...

Evviva Home engelli kampanyasında ve fiyat listesinde son durum! 76 bin 800 lira!

Evviva Home projesinde 71 metrekarelik 1+1 daireler, 76 bin 800 lira; 120 metrekarelik 2+1 daireler, 129 bin 600 liraya satılıyor!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum!

Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası dün görüldü. İşte teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum...

bulut inşaat konut projeleri Haberi

bulut inşaat konut projeleri



Bulut İnşaat imzası taşıyan Evviva Tower Evleri projesi 30’ar katlı 3 blok halinde Beylikdüzü’nde hayata geçirildi. Bulut İnşaat Evviva Tower’da 341 adet 1+1, 248 adet 2+1, 248 adet 3+1 ve 11 adet kat bahçeli daire mevcut.  Başlangıç fiyatı 87 bin lira olan toplam 848 dairelik Bulut İnşaat Evviva Tower teslimleri, konumu ve iletişim bilgileri vb. gibi bilgiler projenin internet adresinde yer alıyor. Bulut İnşaat Evviva Tower’da 1+1 daireler 87 bin liradan, 2+1 daireler 148 bin liradan ve 3+1 daireler 189 bin liradan satılıyor.


 


Bulut İnşaat Evviva Tower teslimleri ne zaman? 

Bulut İnşaat Evviva Tower teslimleri 2014 yılının Haziran ayında...