24 / 04 / 2024

bulvar istanbul ön talep

bulvar istanbul ön talep

İstanbul Başakşehir'de kurulan Bulvar İstanbul projesinde satışlar başladı. Projede bulunan 1555 daire için ön talep formu toplanıyor. Proje Bulvar ve Göl olmak üzere 2 etaptan oluşuyor.

Bulvar İstanbul için ön talep toplanıyor!

Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul için ön talep toplanıyor. Başakşehir'de yükselen projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 368 bin liraya 1+1 daire!

37 katlı tek blok halinde 165 adet konuttan meydana gelen yeni etabı için ön talep toplayan Bulvar İstanbul projesinde daire fiyatları 368 bin liradan başlıyor...

Bulvar İstanbul'un yeni etabı için ön talep süreci devam ediyor!

Yeni etabı için ön talep toplanan Bulvar İstanbul projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Bulvar İstanbul 3. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bulvar İstanbul Kısmi Kesin Kabulünü yayınladı.

Bulvar İstanbul 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Bulvar İstanbul 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Bulvar İstanbul'un kreş binasının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bulvar İstanbul projesinin kreş binası inşaatının kısmi geçici kabulünün onaylandığını açıkladı.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanlarının 17'si satıldı!

Dün açık artırma usulüyle 26 adet dükkan ve 1 adet kreşin satışa sunulduğu Bulvar İstanbul Cadde'de 17 adet dükkanın satışı yapıldı ve muhammen satış bedelleri toplamı KDV Dahil 37 milyon 980 bin TL'ye yükseldi.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın yapılacak!

Özkar-Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş açık artırmayla satışa sunuluyor. Projedeki mağazaların açık artırma ihalesi yarın gerçekleşecek.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın!

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın saat 10.00 itibariyle düzenlenecek. Başvuruları bugün sona eren proje TEM otoyoluna 3 dakikalık uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Diğer projelerle birlikte yaklaşık 20 bin kişiye hizmet etmesi öngörülen Bulvar istanbul Cadde'de teslimler ise Haziran 2016'da yapılacak.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul, bir yılda projenin yüzde 90'ını sattı!

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul, 2013 Aralık ayından bu yana projenin yüzde 90’lık bölümüne denk gelen 1550 adet konutun satışını tamamlayıp hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul basın toplantısı 16 Mart'ta!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı; Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans projelerinin satışta yakaladığı başarıyı, 2014 yılı gayrimenkul sektörü değerlendirmesini, 2015 yılı hedeflerini ve yeni kampanyasını basın mensupları ile paylaşıyor.

Bulvar İstanbul Rezidans'ta dairelerin yüzde 90'ı satıldı!

Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans, ön satışa çıktığı hatta sonunda büyük ilgi gördü. Sadece iki gün için ön satışa çıkan rezidans projesinde 1 saat içerisinde projenin yüzde 90'ının satışı gerçekleştirildi.

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 90'ı satıldı!

BULVAR İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

bulvar istanbul ön talep Haberi

bulvar istanbul ön talep

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki dairelere sahip olmak isteyenler ön talep formu doldurarak örnek daireleri ziyarete edebilirler.


Başakşehir Bulvar İstanbul Konutları Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçiyor. Projede daire fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Bulvar İstanbul Evleri 2 etap halinde yükseliyor. Bulvar ve Göl etaplarında toplam 1555 konut yer alıyor. Aynı zamanda ticari birimler de proje dahilinde hayata geçiyor.


Bulvar İstanbul projesindeki daireler 2016 yılının ilk aylarında teslim edilecek. Dairelerin ödemesi banka kredili yapıldığında yüzde 1 peşinat uygulanıyor. Yüzde 24'lük bölüm 1 sene sonra ve kalanı banka kredisiyle ödeniyor. 


Şirket bünyesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise 23 ay faizsiz olarak...