28 / 03 / 2024

Bulvar İstanbul Cadde dükkanlarının 17'si satıldı!

Bulvar İstanbul Cadde dükkanlarının 17'si satıldı!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Dün açık artırma usulüyle 26 adet dükkan ve 1 adet kreşin satışa sunulduğu Bulvar İstanbul Cadde'de 17 adet dükkanın satışı yapıldı ve muhammen satış bedelleri toplamı KDV Dahil 37 milyon 980 bin TL'ye yükseldi.



Özkar-Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un ticari alanlarının yer aldığı  Bulvar İstanbul  Cadde'de 26 adet dükkan ve 1 adet kreş açık artırma ile dün satışa çıkarıldı. 


Bulvar İstanbul Cadde dükkanları ihalesi sonucunda 17 adet dükkanın satışı tamamlandı ve muhammen satış bedelleri toplamı  KDV Dahil 29 milyon 200 bin TL'den, KDV Dahil 37 milyon 980 bin TL'ye yükseldi.  Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor. 


Bulvar İstanbul Cadde'de dükkanların büyüklükleri 78 metrekare ile 489 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika yakınlıkta olan Bulvar İstanbul Cadde dükkanlarının sosyal alanları arasında; GSM operatörü, kuaför, giyim, market, restaurant, cafeler, büyük mağazacılık ve eczane bulunuyor. 


Bulvar İstanbul Cadde adres: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön