24 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyatları!

Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyatları!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Açık artırma usulüyle ticari alanları satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 tarihine kadar kabul edilecek.



Bulvar İstanbul Residence konum olarak Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na, metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 


Dükkanların 78 metrekare ile 489 metrekare arasında değişen büyüklükte dizayn edildiği Bulvar İstanbul'da 1.555 adet konut bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul'un sosyal donatı alanları arasında; kuaför, GSM operatörü, cafe, giyim, büyük mağazacılık, market, eczane ve restaurantlar mevcut. 


Bulvar İstanbul Başakşehir'de 24 adet dükkan, 1 adet kreş ve 1 adet cafe açık artırma usulüyle 29 Kasım 2015 Pazar günü satışa çıkarılacak. Projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresinden 28 Kasım 2015 tarihine kadar yapılabilecek. 


Bulvar İstanbul ulaşım: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul iletişim bilgileri 

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön