19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Bulvar İstanbul'da yer alan ticari üniteler satışa çıkarılıyor. Projede dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?



Bulvar İstanbul Residence Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor. Projede yer alan 24 adet dükkan, 1 adet kreş ve 1 adet cafe açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. 


"Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?" sorusuna Başakşehir Kayaşehir bölgesi yanıtını verebilmek mümkün. Projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresinden yapılabiliyor.


Dükkan fiyatları 850 bin TL, konut fiyatları ise 769 bin TL'den başlangıç gösteren Kayaşehir Bulvar İstanbul'un 2016 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. 


Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Metro durağına 1 kilometrelik mesafede, TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen Başakşehir  Bulvar İstanbul  Cadde'nin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü saat 10.00'da gerçekleşecek. 


Başvuruları 28 Kasım 2015 Cumartesi gününe kadar kabul edilecek olan Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde'de büyük mağazacılık, eczane, restaurant, cafeler, GSM operatörü, giyim, market, kuaför gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgileri: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi 

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön