24 / 04 / 2024

burak öymen özel orman

burak öymen özel orman

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in oğlu Burak Öymen'in yürüttüğü 1.5 milyar dolarlık Kaplankaya Projesi'ne ''özel orman'' sınırlaması geliyor.

Six Senses Rezidans'ta hemen teslim fırsatı!

Capital Partners'ın kurucu ortağı Burak Öymen, imzası ile hayata geçirilen Six Senses Rezidans projesinde hemen teslim fırsatı sunuluyor.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Özel Bty İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Bty İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İmadettin Talga Özel, Mesut Burak Özel, Vefa Özel ve Yunus Emre Özel ortaklığında kuruldu.

Özel Rumeli Kız Öğrenci Yurdu Limited Şirketi kuruldu!

Özel Rumeli Kız Öğrenci Yurdu Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle  Aziz Burak Pınarbaşı ile Oya Biçer tarafından Bahçelievler'de kuruldu.

Güzel Danışmanlık ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Danışmanlık ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Burak Güzel tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Ataşehir, Merkez Mahallesi, Fırın Sokak 'ta kuruldu.

Burak Öymen Kaplankaya Canyon Ranch projesini anlattı!

Dünyanın en ünlü sağlıklı yaşam merkezi, ABD’deki Tuscon ve Lenox’ta bulunan merkezlerinden sonra Avrupa’daki ilk yatırımını Türkiye’de gerçekleştirdi. Burak Öymen, Kaplankaya Canyon Ranch projesinin detaylarını anlattı.

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın'dan gayrimenkule özel yazılım!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.

Rusya Emlak Kralları 2013 listesinde, Burak Öymen de yer alıyor!

FORBES dergisi Rusya Emlak Kralları 2013 listesinde, Burak Öymen' i de göstermişti. Burak Öymen, Monaco ' da yaşıyor ve Kazakistan'da inşaat sektöründen milyonlarca dolar kazandı.

Forbes Rusya Emlak Kralları 2013 listesinde 3 Türk!

Forbes dergisinin Rusya Emlak Kralları - 2013 reyting sıralamasının olduğu listede 2 Türk iş adamının şirketi ve Onur Öymen'in oğlu Burak Öymen'in ortak olduğu şirketin ismi de yer aldı...

Malatya İl Özel İdaresi, 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

Malatya İl Özel İdaresi, İnönü Üniversitesi Kampüsü içerisinde 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

İl Özel İdaresi zihinsel engelli öğrencilere okul yapıyor

İstanbul İl Özel İdaresi örnek eğitim yatırımlarını sürdürüyor. Bakırköy Yeşilköy İlköğretim ve İş Okulu, İl Özel İdaresi'nin örnek eğitim yatırımlardan sadece biri

Ankara İl Özel İdaresi termal tesis yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi Haymana'da 24 bin 644 metrekare arsa üzerine gelir paylaşımı modeliyle termal tesis yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi, Çamlıdere Turizm Tesisi yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığı, Çamlıdere Turizm Tesisini yaptırmak üzere ihale açtı

burak öymen özel orman Haberi

burak öymen özel orman

Projenin yapılacağı Bodrum ile Didim arasındaki 5 milyon metrekarelik arazinin ağaçlık kısımları özel orman kapsamına alınıyor. Orman Genel Müdürlüğü'nün önünde bulunan bu yöndeki önerinin gelecek günlerde Çevre ve Orman Bakanlığı'na sunulacağı öğrenildi. Araziye bu statünün verilmesi halinde katlar dahil olmak üzere yapılaşma yüzde 6 ile sınırlandırılacak. Böylece, kamuoyunun gündemini aylarca meşgul eden Acaristanbul olayından sonra yapılaşmayı kısıtlamak için değiştirilen Özel Orman Yönetmeliği ilk olarak uygulanmaya konulacak.

Muğla'nın Milas ilçesi, kamuoyunu aylarca meşgul eden Acaristanbul benzeri bir tartışma yaşıyor. Orman vasfını yitirmiş arazilerin satılmasını öngören 2-B düzenlemesine muhalefet eden CHP'li Onur Öymen'in oğlu Burak Öymen'in yöneticileri arasında yer aldığı uluslararası gayrimenkul grubu Capital Partners, 5 milyon metrekarelik devasa araziyi yerleşime açıyor. Arazi, üç kişinin hazırladığı bilirkişi...