26 / 04 / 2024

Burak Yamantürkün evi

Burak Yamantürkün evi

Özge Özpirinçci sevgilisi Burak Yamantürk'ün Arnavutköy'deki evine taşındı. İki aşığın komşusu ise Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya oldu.

Dubai'de bir Türk'ün aldığı 136 milyon dolarlık daire çok konuşuluyor!

Dubai'de bir Türk'ün 136 milyon dolarlık (4 milyar 392 milyon TL) rekor rakamla satın aldığı süper lüks dairenin detayları ve fotoğrafları çok konuşuluyor. 

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

İş Bankası, Atatürk'ün vasiyetini 32 yıldır eksik ödüyor iddiası!

Türkiye'nin en büyük 10 bankası arasında yer alan İş Bankası'nın Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyetini eksik ödediği iddia edildi.

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün mesleği nedir? Tevfik Yamantürk hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Brezilya Devlet Başkanı’nın 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi! İşte ayrıntılar...

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi. İşte Jair Bolsonaro'nun konuyla ilgili o açıklaması...

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Türk’ün olmadığı ülke kalmadı! Türkler oraya da yerleşti!

Koronavirüs nedeniyle kaçan iki Türk aile Butan ve Tonga'ya yerleşti. 208 devletin yer aldığı dünyada Türk'ün olmadığı bir  ülke bile kalmadı.

İdris Yamantürk vefat etti!

GÜRİŞ Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı İdris Yamantürk, 96 yaşında yaşamını yitirdi.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Yunan Çözümü Partisi: Atatürk'ün evini soykırım müzesi yapalım!

Ayasofya'nın ibadete açılması kararından sonra Ege Denizi'nin karşı kıyısından dikkat çeken bir talep geldi. Ultraulusalcı ve aşırı sağcı Yunan Çözümü Partisi, "Selanik'teki Atatürk'ün doğduğu evi soykırım müzesi yapalım" açıklamasında bulundu...

Burak Yamantürkün evi Haberi

Burak Yamantürkün evi

TATAR Ramazan dizisinde aşk yaşayan ve bu dizi aşkını gerçeğe dönüştüren Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ün aşkı, dolu dizgin devam ediyor. Uzun süredir birlikte olan aşıklar sonunda evlerini birleştirdi. Burak Yamantürk’ün Arnavutköy’deki evine yerleşen Özpirinçci, çevresindekilere çok mutlu olduğunu söylediği iddia edildi. İki aşığın komşusu ise Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya oldu. Reklam filminde birlikte rol alan Bursin ve Sarıkaya, kısa süre sonra evlerini birleştirmişti. İkilinin birlikteliği çevredekiler tarafından reklam olarak yorumlamasına rağmen, uzun süredir aşklarını sürdürüyor.


Güneş...