19 / 04 / 2024

Burak Yılmaz nerede oturuyor

Burak Yılmaz nerede oturuyor

Fransa’nın Lille takımında top koşturan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye-Sırbistan maçında Milanlı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki villasını sattı. 

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki villası dudak uçuklatıyor!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz'ın Beykoz Acarkent'ten aldığı villa dudak uçuklatıyor.

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz nerede çalışmaktadır?

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Mehmet Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç nereli? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Yeni kabinenin açıklamasıyla beraber Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç’un hayatı ve hangi alanlarda görev aldığı merak konusu oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlere bulundu? İşte Yılmaz Tunç ile ilgili merak edilen her şey...

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Burak Yılmaz evini Hakan Çalhanoğlu'na sattı! 

Fransa’nın Lille takımında top koşturan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye-Sırbistan maçında Milanlı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki villasını sattı. 

Burak Yılmaz'dan servetlik tadilat!

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz, Beykoz Acakent'ten bir villa satın almıştı. Milli futbolcu, bin metrekarelik villayı yeniledi.

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki ultra lüks evi!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Yılmaz'ın evinde dört oturma odası, altı yatak odası bulunuyor...

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki villası dudak uçuklatıyor!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz'ın Beykoz Acarkent'ten aldığı villa dudak uçuklatıyor.

Burak Yılmaz Etiler'den aylık 4 bin dolara ev kiraladı!

Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine yakın bir ev kiraladı. Yılmaz kızlarına yakın olmak için aylık 4 bin doları gözden çıkardı...

Burak Yılmaz, Sea Pearl'den 3 milyon dolara daire aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlü futbolcu Burak Yılmaz'ın Ataköy'deki Sea Pearl Evleri'nden 3 milyon dolara 4.5+1 daire satın aldığı iddia edildi.

By Yılmaz İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

By Yılmaz İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Kuvant Yılmaz ve Burak Çakır ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bakırköy, Ümraniye Mahallesi, Köse Raif Paşa Sokak'ta kuruldu.

Yılmaz Kardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haydar Burak Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Neslihan Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Yılmaz Tuzla Sitesi'nde 3+1'ler ise 150 bin TL'den başlıyor!

4 bin 418 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Burak Yılmaz nerede oturuyor Haberi

Burak Yılmaz nerede oturuyor

Yurtdışında top koşturarak göğsümüzü kabartan başarılı futbolcu Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde ilginç bir alışverişe imza attı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Fransa’nın Lille takımına transfer olan Burak Yılmaz, eylül ayı başında oynanan Türkiye-Sırbistan maçı için bir araya geldiği Milan’lı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki evini sattı.

Sezon başında Beşiktaş’tan Fransa’ya transfer olan Burak Yılmaz, eşi ve iki kızıyla birlikte Lille şehrine taşınmıştı. Çocuklarını orada okula yazdıran milli futbolcu, Acarkent’teki lüks villasını da satışa sunmuştu.

14 MİLYON LİRAYA SATTI 

Türkiye-Sırbistan maçında Hakan Çalhanoğlu’yla konuşurken bu konunun yeniden gündeme gelmesiyle, Milanlı futbolcu Acarkent’teki tripleks eve talip oldu. Evin fotoğraflarını görüp beğenen Çalhanoğlu ile el sıkışan Burak Yılmaz, yapılan pazarlık sonucu evini 14 milyon TL'ye sattı.

Bu arada Almanya’da doğup büyüyen yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu, uzun...