26 / 04 / 2024

Buray amsterdam

Buray amsterdam

Ünlü şarkıcı Buray, gittiği Avrupa turnesinde Amsterdam'dan ev almaya karar verdi. Emlakçılarla görüşen Buray, araştırmalara başladı.

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

Hollanda'dan Rusya'ya yeni yaptırımlar: Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Hollanda'daki kurum ve kuruluşlar, Rusya ve Belarus'a karşı bazı yaptırımlar uygulamaya koydu. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi...

Amsterdam'da yüksek kira beklentisi nedeniyle evini boş tutan ev sahiplerine ceza!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da boşalan evlerini yüksek kira beklentisiyle boş bırakan hak sahiplerine belediye tarafından para cezası verilecek.

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Tek tapu nasıl bölünür?

Posta yazarı Tamer Heper, '20 yıl önce vefat eden babamdan kalma bir yer vardı. Öğrendik ki tapusu yok. Bize ait olan yer 8 dönüm ama tek tapu üzerinde görünüyor 20 dönüm olarak. Sahibi belli. Burayı onların rızasıyla ayırıp üzerimize tapu çıkartabilir miyiz?' sorusunu yanıtladı.

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Hollanda başkentinden genç yetişkinlere yeni bir başlangıç fırsatı!

Amsterdam Belediyesi, genç yetişkinlerin borç batağından çıkarak yüksek eğitimlerini tamamlamalarını ya da kendilerine uygun bir işe girmelerini desteklemek için proje açıkladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

Ethem Sancak'tan tank palet fabrikasıyla ilgili iddialara yanıt!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Arifiye'deki tank palet fabrikasıyla ilgili olarak "Biz burayı palet ve tamir yapan fabrika olmaktan çıkarıp A'dan Z'ye tank yapan bir fabrika yapacağız" dedi...

Kanal İstanbul'da hazırlıklar son safhada!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul Yap-işlet-devret ile müşteri bulduk bulduk, aksi takdirde biz burayı milli bütçemizle yapacağız. Şu anda hazırlıklar son safhada, hemen ihaleyi yapıp adımı atacağız." dedi...

Bir gayrimenkulde her hissedar malik midir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Kardeşlerim ile birlikte miras yoluyla tarafımıza hisseli olarak intikal eden tarlamız bulunuyor. Burayı tarım yaparak kullanıyorum. Savcılığa şikayette bulunursak, hakkı olmayan yere tecavüz etmek suçunu kapsar mı? ' sorusunu yanıtladı

Amsterdam’da bekçi kulübeleri otel oldu!

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki kulübelerde eskiden köprülerin açılır kanatlarını kontrol eden bekçiler konaklıyordu. Amsterdam Belediyesi turist çekmek amacıyla kulübeleri otele dönüştürdü.

Yomra'da üniversitenin kullandığı arazi halka açıldı!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mutafa Bıyık, Yomra’da bir özel eğitim kurumu tarafından kullanılan araziye giriş yaparak, alanı Yomra halkının kullanımına sundu. Bıyık, arazinin Yomra halkının ortak malı olduğunu ifade ederek, “Halkımızın burayı kullanmasını kimse engelleyemez." dedi...

Buray amsterdam Haberi

Buray amsterdam

Genç şarkıcı Buray, Avrupa turnesini fırsata çevirmeye hazırlanıyor. Konserden konsere koşan ünlü şarkıcı en çok para kazanan isimler arasında. Buray, gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini eklemek için araştırma içine girdi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, kısa süre önce İstanbul ve Kuzey Kıbrıs'tan ev alan şarkıcı, konser için gittiği Amsterdam'dan ev almaya karar verdi. 

Amsterdam'da emlakçılarla görüşen genç şarkıcının kendisine gösterilen evlerle ilgili kararsızlık yaşadığı ve araştırmalarına bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

Avrupa turnesine çıkan Buray, konserlerden kazandığı para ile gayrimenkul yatırımı yapıyor. Genç şarkıcı, üçüncü evini Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan alacak.

Buray: Gayrimenkul yatırımlar içinde en...