25 / 04 / 2024

Burçin Çelik aveb proje

Burçin Çelik aveb proje

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek yaptığı açıklamada geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı daha hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk sarabileceğini söyledi.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Karmod'dan barınma krizi çözümüne "müstakil çelik ev" önerisi!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, son dönemlerde yaşanan barınma krizi için çelik evleri önerdi. İşte Çankaya'nın dikkat çeken açıklamaları...

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Türkiye konut inşalarında çelik konstrüksiyona yönelmeli! 

Büyük bir bölümü deprem kuşağında olan Türkiye için, çelik yapı sistemi kilit önem taşıyor. İşte çelik yapı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mta Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mta Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Güvenç Burçin Yalçın tarafından kuruldu.

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

Burçin Şimşek Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçin Şimşek Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 25 bin TL sermaye bedeli  ile Nazire Burçin Şimşek tarafından kuruldu.

Bingöl'de depremzedeler için çelik konutlar inşa ediliyor!

Bingöl'de geçtiğimiz sene yaşanan 5.7 şiddetindeki depremde, Erzurum'un Çat ilçesinde 45 mahalle, 33 mezrada konutlar ve ahırlar yıkıldı. Şimdi depremzedelere Sibirya soğuklarına dayanıklı çelik konutlar yapılıyor.

Proje 360 Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Proje 360 Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Bakkalbaşıoğlu tarafından açıldı.

Burçin Çelik aveb proje Haberi

Burçin Çelik aveb proje

Burçin Çelik, Kocaeli Üniversitesi Uluslarası İlişkiler mezunudur. İstanbul Arel Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetiminde Yüksek Lisansını tamamladı. 

Kriz Dönemlerinde inşaat sektöründe pazarlama sorunlarının incelenmesi konusunda bitirme tezi bulunmaktadır. Gayrimenkul sektöründe on yılı aşkın süredir Dumankaya ve Tekfen Holding gibi sektörün lider kuruluşlarının tüm satış ve pazarlama organizasyonlarında uzman ve yönetici kadrolarında yer aldı. Başlıca yer aldığı projeler; Hep İstanbul, Modern, Modern Vadi, Modern Collection, Hi-fit, Dumankaya Flex Ofice, Konsept Halkalı, Dumankaya Miks. Projelerinde yer aldı. 
          
29 Kasım 2016 tarihinde Aveb Proje Danışmalığı kurmuştur. Başlıca hizmetleri Proje Geliştirme ve Proje pazarlamadır. Bunun yanında Aveb Proje esenyurt ,beylikdüzü, avcılar  bölgesinde ikinci el konut satışı ve kiralamasında büyük rol oynamaktadır. Aveb Proje  Danışmanlık  genç kadrosu ve dinamik yapısı ile...