27 / 04 / 2024

Burçin Gönülcan vefat

Burçin Gönülcan vefat

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul'ün Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci Gönülcan'ın Burçin Gönülcan bugün son yolculuğuna uğurlandı..

İlkin Kilerci Gönülcan'ın acı günü! Burçin Gönülcan vefat etti!

Piyalepaşa Gayrimenkul Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci Gönülcan'ın eşi Burçin Gönülcan yaşamını yitirdi. 

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

İslam Memiş altın almak isteyenler için hem gün hem de saat verdi! Duyan kuyumcuya koşacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyen yatırımcılar için gün ve saat vererek fırsatı kaçırmamaları konusunda uyardı.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Emekli olmak için gün sayanlara müjde! 2 yıl erken emekli olma fırsatı!

Emeklilik her çalışanın hayalidir. Emekli olmak için gün sayanlara 2 yıl erken emekli olma imkanı. İşte detaylar!

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor! İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor... İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı... Hemen bakın...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İslam Memiş'ten '14 gün' tahmini! Gram altın rekora koşacak

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar sürüyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken bir tahmin geldi. Rekor için gün sayılıyor. İşte tüm detaylar...

Son dakika! Ak Parti’den açıklama geldi! EYT o gün çıkıyor!

EYT düzenlemesinde çalışmalar devam ederken, kapsama girecek milyonlarca vatandaş emeklilik için gün sayıyor.  EYT’nin ne zaman yasalaşacağına dair Ak Parti’den son dakika açıklaması gönüllere su serpecek.

Emeklilik için gün sayanlar dikkat! Prim dökümünüzü mutlaka gözden geçirin

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili düzenlemenin Aralık ayında Meclis'e gelmesi bekleniyor. EYT için gün sayanlara Türkiye Gazetesi Yazarı İsa Karakaş'tan önemli bir uyarı geldi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için kritik günü açıkladı! Yatırımcılar dikkat

Altın 900 TL'nin altına indi. Yatırımcılar tedirgin. Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş ise dolar ve altın için öngörülerine devam etti. Memiş, altın ve dolar için gün verdi. İşte detaylar...

Burçin Gönülcan vefat Haberi

Burçin Gönülcan vefat

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul'ün Pazarlama İletişim Müdürü İlkin Kilerci Gönülcan'ın eşi Bigadiç İş Bankası Müdürü Burçin Gönülcan vefat etti. 

Burçin Gönülcan'ın cenazesi, bugün Eski Foça Fatih Camisi'nde kılınan öğle namazına müteakip Eski Foça yeni mezarlığına defnedildi.

Emlakkulisi.com ailesi olarak İlkin Kilerci Gönülcan'a ve yakınlarına başsağlığı, merhum Burçin Gönülcan'a Allah'tan rahmet diliyoruz.