26 / 04 / 2024

Son dakika! Ak Parti’den açıklama geldi! EYT o gün çıkıyor!

Son dakika! Ak Parti’den açıklama geldi! EYT o gün çıkıyor!

EYT düzenlemesinde çalışmalar devam ederken, kapsama girecek milyonlarca vatandaş emeklilik için gün sayıyor.  EYT’nin ne zaman yasalaşacağına dair Ak Parti’den son dakika açıklaması gönüllere su serpecek.



Emeklilikte Yaşa takılanlar (EYT) yasasının çıkması için hazırlıklar son aşamasına gelirken, önceki gün  tasarı TBMM’de vekillerin önüne gelerek imzaya açıldı. EYT’nin meclisten ne zaman geçeceğine yönelik olarak ise AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç’tan son dakika açıklaması geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Tunç, EYT düzenlemesi için mecliste imzalar atıldıktan sonra,  düzenlemenin Meclis Başkanlığı'na sunulması aşamasına geçileceğini kaydetti. Milyonlarca vatandaşın bir an önce yasalaşmasını beklediği EYT düzenlemesine ilişkin konuşan Yılmaz Tunç ''EYT Yasası önümüzdeki birkaç gün içinde komisyonda görüşülecek'' bilgisini verdi.

EYT düzenlemesine ilişkin son durum hakkında bilgi veren AK Parti Grup Başkanvekili Tunç, partisinin milletvekillerinin büyük bölümünün teklifi imzaladığını ve düzenlemenin birkaç gün içinde komisyonda görüşüleceğini söyledi.

 Son dakika! Ak Parti’den açıklama geldi! EYT o gün çıkıyor!

SON DURAK KOMİSYON

EYT düzenlemesiyle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, "EYT düzenlemesini içeren kanun teklifini milletvekillerimizin ekseriyeti imzaladı. Teklifi kısa süre içinde TBMM'ye sunacağız ve birkaç gün içinde komisyonda görüşülecek" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön