19 / 04 / 2024

SON DAKİKA… AK Parti'den EYT ve sözleşmeli personel ile kritik açıklama!

SON DAKİKA… AK Parti'den EYT ve sözleşmeli personel ile kritik açıklama!

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınması konusunda son dakika gelişmesi var. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınması ilgili düzenlemelerin 2023 yılı başında yasalaşacağını açıkladı.



Son dakika haberine göre, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve kamuda kadro almayı bekleyen  sözleşmeli personel ile ilgili yasal düzenlemenin takvimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ'DEN EYT VE SÖZLEŞMELİ PERSONEL AÇIKLAMASI

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve kamuda kadroya geçmeyi bekleyen sözleşmeli personel ile ilgili düzenlemelerle ilgili son dakika haberi geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, sözleşmeli personelin kadro geçmesini sağlayacak düzenleme ile Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinin ne zaman yasalaşacağı ile ilgili açıklamasında bu konuların Meclis takvimine uygun şekilde gündeme alınacağını belirterek “Mevcut plana göre düzenlemeleri Aralık ayında Meclise getirmemiz söz konusu. En kötü ihtimal ile 2023 yılı başında bu düzenlemelerin yasalaşmasına şahit olacağız" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön