20 / 04 / 2024

EYT’de son dakika açıklaması! Sözleşmeli personel kadroya girecek mi? Bakan Bilgin açıkladı

EYT’de son dakika açıklaması! Sözleşmeli personel kadroya girecek mi? Bakan Bilgin açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ve sözleşmeli personel konuları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli personele kadro verilmesi ile ilgili olarak, "O çalışmamız bitti diyebilirim. Üzerinde son bir çalışma daha yapıp Bakanlar Kurulu'nda Sayın Cumhurbaşkanı'mızla paylaşıp ardından tahmin ediyorum ki kısa süre içerisinde uygulamaya geçireceğiz" açıklamalarını yaptı.

Bakan Bilgin, 35. Ahilik Haftası kutlamaları resmi kapanış programı sonrası esnaf ziyaret edip AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı’na geçti.

İl Başkanı Seher Ünsal'dan çalışmaları ile ilgili bilgi alan Bilgin, il başkanının kadın olması ile ilgili olarak gururlandığını ifade etti.

Osman Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in annesinin de Bacıyan-ı Rum teşkilatının kurucusu olduğunu ifade eden Bilgin, bu teşkilatın savaşçı yönleri ile de o dönemde büyük katkılar sağladığını dile getirdi. Bacıyan-ı Rum'un Anadolu'da önemli bir hareket bulunduğunu aktaran Bilgin, "O hareketin devamının gelmesi lazım. Devamı nasıl olacak? Ata binecek halimiz yok. Siyasette, ekonomide, hayatımızın her bölümünde hanımlarımız rol alacak" açıklamalarını yaptı.

EYT’de son dakika açıklaması! Sözleşmeli personel kadroya girecek mi? Bakan Bilgin açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön