18 / 04 / 2024

Yastık altında euro saklayanlar dikkat! Euro/TL'de son dakika 13 Mayıs 2022 !

Yastık altında euro saklayanlar dikkat! Euro/TL'de son dakika 13 Mayıs 2022 !

Yatırımcılar ve elinde euro olan vatandaşlar euro kurunu yakından takip ediyor. Dolar haftanın son işlem gününde yükseliş eğilimine devam ederken euro/TL güne düşüşle başladı. İşte Euro/TL'de son dakika! 13 Mayıs 2022 euro kuru...



Dünya genelinde enflasyon hızla yükselmeye devam ediyor. Enflasyondaki baskıyı kırmak isteyen ABD Merkez Bankası, 50 baz puanlık faiz artışında bulundu. Fakat bu durum doları yükseltti. Şimdi aynı senaryonun euro için gerçekleşmesi bekleniyor ancak euro kuru bugün güne düşüşle başlarken kapanışta yükselişe geçti. Euro kurunda dalgalanlar devam ediyor.

Peki euro bugün ne kadar? Doların gücü euroyu geri mi çekti? Euro kurunda son dakika gelişmeleri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön