26 / 04 / 2024

Yastık altında dolar saklayanlar hemen bakın! Dolarda son dakika 30 Ağustos 2022

Yastık altında dolar saklayanlar hemen bakın! Dolarda son dakika 30 Ağustos 2022

Dün dolar/TL kurunda hareketli anlar yaşandı. Dolar endeksi 20 yıl aradan sonra tekrar 100  dolar seviyesinin üzerine çıktı. 18,23 TL seviyesinde işlem gören dolar bugün ne kadar? Yastık altında dolar saaklayanlar hemen bakın! 30 Ağustos 2022 dolar/TL kuru...



Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler, milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar '' Dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç TL oldu? Dolar bugün kaç lira?'' sorularınının yanıtlarını araştırıyor. Dolar kuru geçtiğimiz haftadan itibaren yüseklişine devam ederken, yeni haftaya da artışla başladı.

Dün dolar endeki 100 dolar seviyesini geçti. 20 yıl aradan sonra dolar endeksi bu kadar yükseldi. Dolar endeksininin yükselmesi ile, dolar kuru diğer gelişmiş ülkelerin para birimleri karşısında değer kazandı.

Peki dolar bugün ne kadar? Dolar/TL bugün kaç TL? Dolar/TL bugün kaç lira? İşte dolar/TL 30 Ağustos 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön