19 / 03 / 2024

Yastık altında dolar saklayanlar acil baksın! Dolarda son dakika 29 Haziran 2022

Yastık altında dolar saklayanlar acil baksın! Dolarda son dakika 29 Haziran 2022

Dolar/TL bugün yukarı yönlü hareket ediyor. Dolardaki bu yükseliş yastık altında dolar saklayan birikimciler ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor İşte dolarda son dakika 29 Haziran 2022...



Dolar/TL kurundaki son dakşka gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Dolar/TL dün 16,72 TL seviyesinde işlem gördü. 

Dolar kuru, ticari kredi düzenlemesinin ardından yeni haftaya düşüşle başladı. Döviz kurları haftanın ilk işlemlerde yüzde 4'ün üzerinde düşüş meydana geldi. Bu düşüş eğilimi bugün yerini yükselişe bıraktı.

Yastık altında dolar saklayanlar acil baksın! Dolarda son dakika 29 Haziran 2022

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından cuma günü yayımlanan kurul kararına göre 15 milyon lira karşılığı, yani yaklaşık 908 bin dolar yabancı para nakit varlığı bulunan şirketler, aktifleri veya yıllık satış gelirlerinin yüzde 10'undan fazla yabancı para nakit varlığı tutuyorlarsa TL cinsi nakdi ticari kredi kullanamayacak.

Yaşanan bu gelişme piyasalarda dalgalanmaya neden oldu.Döviz kurları dip seviyelere gerilerken altın ve gümüş fiyatları da  çok değer kaybetmeye başlamıştı.  Peki dolar  bugün kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur yorum? İşte dolarda son dakika 29 Haziran 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön