23 / 04 / 2024

Yastık altında dolar saklayanlar acil baksın! Dolarda son dakika 29 Haziran 2022

Yastık altında dolar saklayanlar acil baksın! Dolarda son dakika 29 Haziran 2022

Dolar/TL bugün yukarı yönlü hareket ediyor. Dolardaki bu yükseliş yastık altında dolar saklayan birikimciler ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor İşte dolarda son dakika 29 Haziran 2022...



DOLAR NEDEN DEĞER KAYBETTİ?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin geçen hafta içi yaptığı açıklamalarda “enflasyonda mücadele önceliği ve döviz kurunun enflasyon üzerindeki baskısının azalacağı” Yapılan değerlendirmeler çerçevesinde enflasyon üzerinde olumsuz etki yaratacak her türlü unsurun idari kararlarla kontrol altına alınmasına yönelik çalışmalara devam edilecek olması döviz piyasasında düşüşlere neden oldu.

Yastık altında dolar saklayanlar acil baksın! Dolarda son dakika 29 Haziran 2022

Öte yandan  BDDK'nın yeni kredi adımı döviz kurları üzerinde büyük baskı kurdu. Düşüşe geçen dolar kuru bugün  yüzde 0,98 yükselişe geçti. Dolarda yukarı yönlü hareket gözlemleniyor.

Tüm bu gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından takip ediliyor. 

Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar kuru kaç TL oldu? Acil bu rakamlara bakın! İşte son dakika dolar kuru 29 Haziran 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön