25 / 04 / 2024

Yastık altında dolar saklayanlar acil baksın! Dolarda son dakika 29 Haziran 2022

Yastık altında dolar saklayanlar acil baksın! Dolarda son dakika 29 Haziran 2022

Dolar/TL bugün yukarı yönlü hareket ediyor. Dolardaki bu yükseliş yastık altında dolar saklayan birikimciler ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor İşte dolarda son dakika 29 Haziran 2022...



PİYASALARDA NELER OLUYOR?

Piyasalardaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bugün Euro kuru tarafında  enflasyonun yüksek seyretmesinden kaynaklı olarak açıklanacak veriler takip edilecek.

Dolar endeksi Fed'in sıkı para politikasının küresel resesyonu tetikleyeceği endişesiyle gücünü korudu.

Fed’in resesyon sonrasında faizde indirim yapacağı beklentileri gittikçe yükseliyor.

Bugün açıklanacak Almanya enflasyon verileri, perşembe günü Fransa enflasyon rakamları ve cuma günü açıklanacak euro bölgesi verileri takp edilmeye devam ediyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön