19 / 04 / 2024

Burcu Esmersoy taşındı mı

Burcu Esmersoy taşındı mı

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un eşiyle oturduğu Göktürk’teki evi boşaltmaya karar verdiği ve kendisine Sarıyer’de yeni bir ev baktığı iddia ediliyor.

Burcu Esmersoy Nişantaşı’na taşındı!

Medyatik güzel Burcu Esmersoy bu kez aşkta mutluluğu buldu. Güzel sunucu, Nişantaşı’nda yaşayan sevgilisi Tuna Aksu’nun evine taşındı.

Burcu Esmersoy: Kiraya zam olaylarının şimdi çıkması saçma oldu!

Geçtiğimiz yıl Tarabya'da aylık kirası yaklaşık 30 bin TL olan bir villaya taşınan sunucu Burcu Esmersoy'a ev sahibi tarafından yüklü bir zam yapıldığı gündeme gelmişti. Esmersoy, "Zaten yazın kontratım yenilenecek. Zam olaylarının şimdi çıkması saçma oldu" dedi.

Burcu Esmersoy'un villasının kirasına büyük zam!

Geçen yıl Tarabya’da aylık kirası 30 bin TL olan bir villaya taşınan Burcu Esmersoy, önceki gün şoke oldu. İddiaya göre ev sahibi, 30 bin TL’lik olan kiraya yüklü bir zam yaparak yeni fiyatı 50 bin TL olarak belirledi. Esmersoy, ise zama itiraz etti.

Burcu Esmersoy yeni evine taşınmaya hazırlanıyor!

Televizyon sunucusu ve oyuncu Burcu Esmersoy'un Berk Suyabatmaz'la evliliği geçtiğimiz hafta sona erdi. Suyabatmaz'la yaşadığı Göktürk'teki evinden ayrılan Esmersoy, yeni evine taşınmaya hazırlanıyor...

Burcu Esmersoy'dan kira haberlerine yanıt!

Berk Suyabatmaz’la evlendikten sonra Emirgan’daki evinden taşınarak kısa bir süreliğine otele yerleşen güzel sunucu Burcu Esmersoy'un 14 bin TL'ye kiraya çıktığı iddia edilmişti. Esmersoy o iddialara cevap verdi.

Burcu Esmersoy Göktürk’e taşındı!

Bir süredir otelde kalan Burcu Esmersoy, aradığı evi Göktürk'te buldu. Göktürk'teki bir villaya taşınan Esmersoy, yeni evi için aylık 14 bin TL kira verecek.  

Burcu Esmersoy Boğaz’da ev arıyor!

İşadamı Berk Suyabatmaz’la Mayıs ayında evlenen Burcu Esmersoy’u taşınma telaşı sardı. Boğaz’da ev arayışına giren Esmersoy, Raffles Otel’e yerleşti.

Burcu Esmersoy New York'ta daire arıyor!

Yaklaşık bir aydır Berk Suyabatmaz'la aşk yaşayan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, New York'ta daire arıyor.

Burcu Esmersoy Mikonos'ta ev kiraladı!

Pek çok ünlü isim, Eda Taşpınar'ın iki yıl önce başlattığı 'Mikonos'ta ev kiralama' modasının takipçisi olmuştu. Meğer bu modaya, bu yıl güzel sunucu Burcu Esmersoy da uymuş, Komşu'nun çılgınlar adası Mikonos'ta sezonluk ev kiralamış.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Eskişehir Odunpazarı kentsel dönüşüm ofisi taşındı!

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" yeni yerine taşındı.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Gecekondu kültürü TOKİ Konutları'na taşındı!

Gecekondudan TOKİ sitelerine taşınan ailelerin sosyal ve kültürel durumlarını araştıran Prof. Dr. Tahire Erman, sonuçları kitap haline getirdi. Erman’ın tespitlerine göre gecekonduda erişte kesme gibi kapı önü etkinlikleri siteye taşındı.

Eskişehir Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı yeni binasına taşındı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu, Haller Gençlik Merkezi'ne taşındıktan sonra bina, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığının idare binasına dönüştürüldü. 8 mahalleyi kapsayan Riskli Alan Projesi maketi burada Eskişehirlilere gösterilecek.

Burcu Esmersoy taşındı mı Haberi

Burcu Esmersoy taşındı mı


Sunucu Burcu Esmersoy ile eşi Berk Suyabatmaz’ın boşanma kararı aldığı dedikoduları doğru çıktı

Posta gazetesinde yer alan habere göre, sessizliğini “2. Sayfa” programında bozan Esmersoy, “Olmadı, yürümedi. Birbirimizi yıpratmamak adına ayrılma kararı aldık” diye konuştu.

Ünlü sunucunun ayrılık düşüncesini çok daha önceden yakın dostlarıyla paylaştığı, eşiyle oturduğu Göktürk’teki evi boşaltmaya karar verdiği ve kendisine Sarıyer’de yeni bir ev baktığı iddia ediliyor.

Daha önce boşanma haberlerini ısrarla yalanlayan Burcu Esmersoy, önceki gün Kanyon’da konuyla ilgili gelen sorular üzerine “Bu konuda konuşmak istemiyorum” dedi.

Berk Suyabatmaz'dan Burcu Esmersoy'a 1.5 milyon liralık...