25 / 04 / 2024

Berk Suyabatmaz'dan Burcu Esmersoy'a 1.5 milyon liralık daire!

Berk Suyabatmaz'dan Burcu Esmersoy'a 1.5 milyon liralık daire!

Burcu Esmersoy ile nişanlısı Berk Suyabatmaz Çarşamba günü evleniyr. Ünlü çift Miami-Brickell’da 1 oda 1 salon daire satın aldı. Dairenin fiyatı ise 350 bin dolar (yaklaşık 1.5 milyon lira)



 

Posta gazetesinden Bekir Saçar'ın 'Görünen adam' köşesinde yer alan habere göre, oyuncu Burcu Esmersoy ile nişanlısı Berk Suyabatmaz 14 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’te New York Türk Başkonsolosluğu’nda dünya evine girecek.

Ünlü çift 2 Mayıs Çarşamba günü Miami-Brickell’da 1 oda 1 salon daire satın aldı. Dairenin fiyatı ise 350 bin dolar (yaklaşık 1.5 milyon lira)

Ön anlaşmayı imzalayıp toplam ücretin yüzde 30’luk kısmını ödeyen Berk Suyabatmaz tapunun müstakbel eşinin üzerine yapılmasını istedi.

ŞAMPANYALI KUTLAMA

Sevgililer, Sami Kohen ve Barış Tansever’in Miami’de yeni açtıkları Skorpios adlı restoranda bir kutlama yaptı. Yapılacak nikah törenine Türkiye’den Berk Suyabatmaz’ın ailesi, Burcu Esmersoy’un ise sadece kız kardeşi Müge katılacak. Sadece 20 kişinin davetli olduğu törenin akşamında da Little Rascal’da yemek yenecek. Yeni evli çift ertesi gün Monte Carlo’ya seyahat edecek.


Geri Dön