19 / 04 / 2024

burgaz kent projesi satılık

burgaz kent projesi satılık

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hayata geçireceği Burgazkent projesinde apartman daireleri 76 bin YTL'den villalar ise 250 bin YTL'den satılıyor.

TOKİ Ankara projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen proje 15 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Trabzon'da kuyumcu kent inşa edilecek! 

Trabzon'da hasırı ile kazaziyenin yapım aşamalarının da gösterileceği ve ürünlerin satışa sunulacağı "Kuyumcu Kent" projesi için düğmeye basıldı.

Türkiye'de akıllı tarım kentleri inşa edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ile Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkındırmayı hedefleyen Akıllı Tarım Kent Projesi'ni hayata geçiriyor. 

Söğüt 'Oba Kent Projesi' hayata geçiriliyor!

Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerinin atıldığı, her yıl yüzbinlerce kişinin ziyarette bulunduğu Bilecik'in Söğüt ilçesi, hayata geçirilmesi planlanan projelerin ardından adeta bir film platosu haline gelecek.

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Proje "Akıllı Kent" projesi kapsamına alınan, "En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi. 

Hava Kent konut projesi nerede?

1 milyar dolara yatırım bedeline sahip Hava Kent projesi karma konsepte dizayn ediliyor. Hava Kent projesi 240 dönüm alanda hayata geçirilecek. Peki Hava Kent konut projesi nerede?

Gala Batıkent fiyat!

Satışların devam ettiği Gala Batıkent projesi Ankara Batıkent'te yükseliyor. Gala Batıkent fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor.

Gala Batıkent'te 169 bin TL'ye 1+1!

Gala Batıkent projesi 1675 adet konuttan meydana geliyor. 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Gala Batıkent projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

Nevadium Batıkent Evleri fiyatları!

Nevadium Batıkent projesi üç blok olarak Ankara'da Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

Nevadium Batıkent Konutları fiyat listesi!

Üç blok olarak hayata geçirilen Nevadium Batıkent projesi Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. imzası taşıyor. Nevadium Batıkent Konutları fiyat listesi 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

burgaz kent projesi satılık Haberi

burgaz kent projesi satılık

1) Projenin adı: Burgazkent

2) Yapımcı şirket: Özmaş Müteahitlik ve Ticaret A.Ş.

3) Projenin lokasyonu: Lüleburgaz

4) Toplam arsa alanı: 137 bin 908 metrekare

5) Toplam inşaat alanı: 115 bin 374 metrekare

6) İnşaata ne zaman başlandı: 11 Eylül 2007

7) Ne zaman bitirilecek: 30.12.2008

8) Konut sayısı: 752 apartman dairesi ve 52 villa

9) En düşük ve en yüksek metrekareler: 109 metrekare ile 151 metrekare arasında daire ve 177 metrekare ile 185 metrekare arasında villa.