25 / 04 / 2024

burgu kule vaziyet planı

burgu kule vaziyet planı

Dap Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve burgu şeklinde yükselen Maltepe Burgu Kule teslim tarihi ne zaman yapılacak? Projedeki dairelerin büyüklükleri 43 ile 103 metrekare arasında değişiyor.

Burgu Kule satılık daire! Mart'ta teslimler başlıyor!

Burgu Kule satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Dap Yapı'nın projesi Burgu Kule Evleri Maltepe'de konut teslimlerinin önümüzdeki Mart ayı içerisinde başlaması planlanıyor...

Maltepe Burgu Kule ödeme planı! Teslimler Mart 2014'te!

Maltepe Burgu Kule ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Maltepe Burgu Kule projesinde konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor

Burgu Kule ödeme planı!

Burgu Kule ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat verilerek projeden konut sahibi olunabiliyor. 2013 Aralık'da teslim edilecek olan Burgu Kule Evlerinde daireler 160 bin TL'de başlıyor...

Maltepe Burgu Kule projesi!

2013 yılının Aralık ayında teslimleri gerçekleşecek olan Maltepe Burgu Kule projesi 22 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Burgu Kule Evlerinde yer alan daireler 160 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor...

Maltepe Burgu Kule adres!

Maltepe Burgu Kule'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Dap Yapı Maltepe Burgu Kule adres bilgisi : Altayçeşme mahallesi Seçkin sokak, Maltepe İstanbul

Maltepe Burgu Kule iletişim!

Dap Yapı Maltepe Burgu Kule iletişim bilgileri dahilinde telefon numarası: 444 33 39. Proje teslimlerinin bu yıl Aralık ayında gerçekleşmesi bekleniyor...

İstmarina ve Burgu Kule, Dünya Gayrimenkul Ödülleri'ne aday gösterildi!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketleri arasında yer alan DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “European Property Awards” tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Adam Kule' de ön talepler toplanıyor!

İSTMARİNA, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi projeleriyle gayrimenkul sektörüne bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Burgu ve Tango Kule projelerine Rotana işbirliği!

Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nm lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu, Dalga ve Tango projelerine taşıdı.

Dap Yapı'dan dört yeni proje geliyor!

İnşaat sektöründe son yıllarda hayata geçirdiği Dap Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve İstMarina gibi projelerle tanınan Dap Yapı, dört yeni projeyi daha gündemine aldı.

DAP Yapı Kartal'ın yeni merkezini yaratıyor!

DAP Holding, Dragos Royal Towers, DAP Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından IstMarina ile Kartal'ın yeni merkezini oluşturma hedefinde.

Dap Yapı, 30 milyon liralık yatırımla Kartal'ın altyapısını hazırlıyor!

Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından dev proje İstMarina'yı satışa sunan Dap Yapı, 2015 yılında da projelerine devam edecek.

DAP Yapı'da teslim tarihleri netleşti!

DAP Yapı, 2014 yılında başta Burgu Kule olmak üzere, Dalga Kule, Tango Kule ve Z Ofis'in teslimatlarını yapacak. Vazo Kule'nin teslim tarihi ise 2015'in ilk çeyreği olarak belirlendi.

Dap Burgu Kule Maltepe satılık!

Dap Burgu Kule Maltepe satılık stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Burgu Kule projesi İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de konumlanıyor...

burgu kule vaziyet planı Haberi

burgu kule vaziyet planı

Maltepe Burgu Kule teslim tarihi bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Dap Yapı imzası ile konumlandırılan Maltepe Burgu Kule projesinde dairelerin alanların 43 metrekare ile 103 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Maltepe Burgu Kule teslim tarihi!


Maltepe Burgu Kule teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi.


Dap Yapı Burgu Kule vaziyet planı!


Maltepe Burgu Kule projesinde; Türk hamamı, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, koşu alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları bulunuyor.


Maltepe Burgu Kule satış ofisi proje alanında yer alıyor. 


Maltepe Burgu Kule adres bilgileri!


Altayçeşme mahallesi Seçkin sokak, Maltepe İstanbul


Maltepe Burgu Kule iletişim!


Telefon: 444 33 39

Web adres: