24 / 04 / 2024

bursa adres balat

bursa adres balat

Adres Balat projesinde uzun vadeye düşük faiz var, Ömer Kumova İnşaat tarafından Bursa Balat'ta 12 bin metrekare arsa içinde inşa edilen Adres Balat projesinde düşük faizle konut sahibi olunabiliyor...

Adres Balat Evleri'nde 665 bin liraya 4 oda 1 salon!

Bursa Adress Balat projesi 2013 Aralık'ta teslim edilecek, projede yer alan konutların fiyatları 600 bin liradan başlıyor

Kumova Adres Balat'ta 600 bin liraya! 2013'te teslim!

Nilüfer Adress Balat'ta fiyatlar 600 bin lira ile 665 bin lira arasında değişiyor, proje kapsamında yer alan konutların Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Bursa'da dönüşümün ilk adres: Altıparmak ve Merinos!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ depreminin ders olarak alınması gerektiğini anlatarak, artık bu konunun üzerinde daha fazla durulmasının önemli olduğunu kaydetti. 

Andapark Balat 2 sitesinde dava sürüyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bursa Nilüfer Andapark Balat 2 sitesindeki dava hakkında açıklama yayınladı. 

Trend GYO Balat 2'nin yapı kullanım izin belgesini aldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa İli, Nilüfer ilçesinde yer alan Balat 2 projesinin yapı kullanma izin belgesini aldı..

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Central Balat Bursa’nın en yüksek binası olacak!

Balat'ta 40 yıllık Taşyakan tecrübesiyle yükselen Central Balat, bir arada sunduğu iş, alışveriş ve yaşam alanı konseptleriyle Bursa'nın yeni simgesi olmaya geliyor.

Bursa Central Balat projesi görücüye çıktı!

Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat görücüye çıktı. Teslimleri 2019'un sonunda başlayacak olan projenin yüzde 40'ı satıldı..

Bursa Central Balat'ın lansmanı bugün!

Taşyakan Yapı A.Ş. tarafından Bursa'da inşa edilecek Central Balat projesi tanıtılacak. projenin lansmanı saat 18.00'da gerçekleşecek.

Bursa Balat Yolu hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Yakın Çevre Yolu’nu Bursa-Mudanya karayoluna bağlayan Balat Yolu açıldı

İnşaatçılar rotayı Bursa'ya kırdı!

Bursa'da sanayi yatırımlarının yanı sıra inşaat yatırımları da hız kesmiyor. Bursa'nın Balat ve Nilüfer semtleri gayrimenkul yatırımlarında öne çıkan semtler.

Bursa markalı konutta cazibe merkezi oldu!

Türkiye'nin sanayi kentlerinden Bursa, son yıllarda markalı konut yatırımları bakımından da gelişim gösteriyor. Markah konutta Bursa'nın öne çıkan bölgelerim ise Balat ve Nülüfer semtleri oluşturuyor.

Bursa Balat'a 45 katlı rezidans ve AVM geliyor!

Bursa, yakın gelecekte Mudanya Yolu üzerinde kent tarihinin en yüksek katlı yapısına hazırlanıyor. Olay gazetesi yazarı İhsan Aydın bugünkü yazısında Taşyakan İnşaat'ın gökdelen projesini kaleme aldı. İşte o yazı...

bursa adres balat Haberi

bursa adres balat


Adres Balat projesinde uzun vadede düşük faiz oranıyla konut sahibi olunabiliyor. Ömer Kumova İnşaat tarafından Bursa Balat'ta 12 bin metrekare arsa içinde inşa edilen Adres Balat projesinde teslime kısa bir süre kaldı. Fiyatların 600 bin liradan başladığı sitede tüm daireler 4+1 olarak planlandı. 232 metrekare büyüklüğe sahip toplam 84 dairenin bulunduğu site 5 katlı 7 blokta yükseliyor. 


Teslim tarihi 30 Aralık 2013 olarak planlanıyor. Sosyal donatıları arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, jakuzi havuzu, spor alanları ve vitamin bar...