28 / 03 / 2024

Bursa Anadolu Erkek Lisesi spor salonu ne zaman bitecek

Bursa Anadolu Erkek Lisesi spor salonu ne zaman bitecek

Bursa Anadolu Erkek Lisesi çevre düzenlemeleri ve spor salonunun temeli, Bursa Anadolu Erkek Lisesi’nin 130. Pilav Günü’nde atıldı...

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, (Hürriyet Anadolu Lisesi ve Başaran Ortaokulu) 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, (Musa Fırat Coşkun Ortaokulu) 24 Derslikli, Mudanya İlçesi (Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 15 Aralık'ta yapılaca

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 7.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Anadolu Mahallesi, 2069 ada, 8 parselde yer alan arsayı 7 milyon 473 bin 956 TL'ye satıyor...

Bursa Anadolu İHL inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye tarafından Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki çalışmaları değerlendirdi. Aktaş, okul inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını söyledi.

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Yıldırım Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Yıldırım'da 268 metrekarelik alanda muhtarlık, toplantı odası ile 4 adet YIL-MEK kurs merkezinden oluşan Anadolu Mahalle Konağı Yıldırımlıların hizmetine açıldı

Bursa Yıldırım'da Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Anadolu Mahalle Konağı’nın açılışını yaptı. Edebali, yaşam standartları yüksek, şehir estetiğine sahip, sükunetin hakim olduğu yaşam alanları inşa ettiklerini belirtti.

Bursa Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yenilendi!

Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid’in emriyle kurulan ve ‘Nazari ve Ameli Hüdavendigar Hamidiye Ziraat Mektebi’ adıyla 21 Mart 1891 tarihinde eğitime başlayan Bursa’nın köklü eğitim çınarı Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle geleceğe kök salıyor.

Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılışında, eğitimde güzel binalar yaptıklarını yüz binlerce öğretmen atadıklarını söyledi.

Bursa Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Bursa’ya kazandırılan, Türkiye’nin en modern liselerinden biri olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılıyor.

Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonu açıldı!

Başbakan Nurettin Canikli ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun’da Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi kız ve erkek öğrenci pansiyonunun açılış törenine katıldı.

Bursa Selamet Mahallesi'ndeki 7 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selamet Mahallesi’ndeki Şeyh Edebali Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresinde kamulaştırdığı 7 binanın yıkımıyla okulun mekan kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

Markalı konut üreticileri Anadolu'ya yöneldi!

Markalı konut üreticileri İstanbul'un ardından Bursa, Muğla ve Konya gibi Anadolu'nun gelişmiş şehirlerini de keşfetti. İstanbul'daki arsa bulma sorunu proje geliştirici şirketlerin Anadolu'ya yönelmelerine neden oldu.

Bursa Anadolu Erkek Lisesi spor salonu ne zaman bitecek Haberi

Bursa Anadolu Erkek Lisesi spor salonu ne zaman bitecek


1883 yılında Sultan Abdülhamit Han tarafından yaptırılan Bursa’nın köklü eğitim kurumlarından Erkek Lisesi’nin 130. pilav günü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra eski mezunların katılımıyla gerçekleşti. Okulun mezunları ile öğrencilerinin kaynaştığı pilav günü kapsamında Erkek Lisesi’nin tarihi kimliğine yakışır çevre düzenlemesi ile spor salonunun da temeli atıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 130 yıllık marka eğitim kurumu olan Bursa Anadolu Erkek Lisesi’nin kabuk değiştirdiğini ifade ederek, “Bursa’nın tarihi kültürel mirasımızın en önemli eserlerinden biri de Erkek Lisesi’dir. Bizler her zaman söylediğimiz gibi Bursa Anadolu Erkek Lisesi ve Bursa Erkek Lisesi Mezunları Derneği’nin yanındayız. Sıkıldıkları her noktada sözümüzün arkasında olduk. Tarihi okul canlanacak dedik, canlanıyor. Okula yeni ek bina yapıldı, bahçe ve çevre düzenlemeleri de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor” diye...