19 / 04 / 2024

bursa çed toplantısı

bursa çed toplantısı

Bursa Nilüfer'de yapılması planlanan Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecektir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Bursa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm istişare toplantısında, kentsel dönüşüm konusunda yaşanan süreç ele alındı.

Ankara Alçıtaş Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Ankara İli, Bala İlçesi'nde yapılması planlanan Alçıtaş Ocağı Kapasite Artırımı ve İlave Kırma-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart saat 10:00'da gerçekleşecek.

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Bolu ve Sakarya'da yapılması planlanan Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart saat 14:00'da gerçekleşecek.

Demre Kruvaziyer Limanı'nın ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Antalya Demre'de yapılması planlanan Demre Kruvaziyer Limanı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Çankırı Bentonit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Çankırı İli, Kurşunlu İlçesi'nde yapılması planlanan Bentonit Ocağı Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 30 Mart saat 112de gerçekleşecek.

Hizan Hidrolektrik Santrali Revize Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Bitlis İli, Hizan İlçesi'nde yapılması planlanan Hizan Hidrolektrik Santrali Revize Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Diyarbakır Çınar Dilaver Barajı'nın ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Diyarbakır Çınar'da Çınar Dilaver Barajı, Malzeme Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisi projesinin yapılması için ÇED toplantısı yapıalcak. Toplantı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Kırklareli Vize'deki RES projesinin ÇED toplantısı engellendi!

Kırklareli Vize'de kurulmak istenen 37 rüzgâr enerji santralı için Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılmak istendi. Mahalleli ÇED toplantısını engelledi.

bursa çed toplantısı Haberi

bursa çed toplantısı

Danış Yapı mad. San. ve Tic. A.Ş. tarafından, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Kayapa mahallesi Mevkiinde Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanmaktadır.  Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.



Toplantı Yeri : Kuruçeşme Köyü, Köy Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi : Kuruçeşme Köyü/Bursa


Toplantı Tarihi : 23.02.2017


Toplantı Saati :...