20 / 04 / 2024

Bursa Davutkadı Dağyolu Caddesi

Bursa Davutkadı Dağyolu Caddesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta ulaşıma açtığı Dobruca Caddesi – İnkaya bağlantı yolunun ardından şimdi de 38 binanın yıkılmasıyla genişletilen Davutkadı Dağyolu Caddesi’ni yenilenen yüzüyle Yıldırım’a kazandırdı.

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Mudanya'da hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 2 arazi satılıyor! 

Mudanya Milli Emlak, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Halilbey ve Aydınpınar mahallelerinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Bursa Mudanya'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Mudanya Belediyesi'nden satılık 22 arsa!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan 22 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Ev sahipleri yüzde 25'lik kira zammını deliyor! Bunun da yolu bulundu: Tahliye taahhütnamesi isteniyor!

Büyükşehirlerdeki  fahiş kira yükselişleri, barınma sorununu genişletirken, mülk sahipleri kiracılarına kira sözleşmesi koşullarıyla şaşırtan tekliflerde bulunuyor. Bunların arasındaki n dikkat çeken uygulamalardan biri de “tahliye taahhütnamesi” oldu. İşte ayrıntılar...

Bursa Mudanya'da yüzde 20 indirimle KDV'den muaf arsa fırsatı!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale detayları...

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf arazi fırsatı!

Bursa İli Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan araziyi satışa çıkardı.

Almanya’da bir Türk 100 metrelik sokağı aldı: "Ya evinizin önünü satın alırsınız ya da yolu kapatırım"

Almanya’da 100 metre uzunluğundaki bir sokağı satın alan Türk, orada oturanlara bir yazı yolladı ve 3 Mayıs tarihine kadar evlerinin önünü satın almalarını, yoksa kendisinin yolu kapatacağını söyledi. 

Mudanya Belediyesi Bursa'da arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!

Akfen GYO Bursa Uludağ'da 2500 m2 alan üzerinde kurulu otelin  portföyüne ekliyor. Yenilerek kapasitesi artırılacak otele üst kullanım için 17 milyon 510 bin değer biçildi.

Bursa'da kira fiyatları cep yakıyor!

Tüm ülkede tavan yapan kira fiyatları Bursa'yı da etkiledi. Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, kent genelinde kira fiyatlarının vatandaşları zor duruma soktuğunu dile getirdi.

Bursa Mudanya'da binalar analiz ediliyor!

Mudanya Belediyesi, ilçe genelindeki binaların yapı güvenliğinin tespiti için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kent genelindeki binaların dayanıklılığı test edilecek.

Bursa Kavaklı'da binalar kamulaştırılıyor!

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Belediye bu güne kadar 4,2 milyon TL kamulaştırma bedeli ödedi. 

Bursa Davutkadı Dağyolu Caddesi Haberi

Bursa Davutkadı Dağyolu Caddesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta ulaşıma açtığı Dobruca Caddesi – İnkaya bağlantı yolunun ardından şimdi de 38 binanın yıkılmasıyla genişletilen Davutkadı Dağyolu Caddesi’ni yenilenen yüzüyle Yıldırım’a kazandırdı. Başkan Altepe, Bursa’nın tüm semtlerine en güzel eserleri bırakmak için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, Davutkadı, Musababa ve Piremir bölgesinde yıllardır konuşulan Dağyolu Caddesi’nin genişletilmesinin de kendilerine nasip olduğunu söyledi.


Geçtiğimiz dönem yaklaşık 540 kilometrelik yeni yol ve yol genişletme çalışması ile Büyükşehir tarihinde önemli bir rekora imza atan Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu döneme de hızlı başladı. Yatırım bütçesinin 3’te 2’sini ulaşıma ayıran Büyükşehir Belediyesi, Çekirge Caddesi’ni trafik yüklerinden arındıracak alternatif Uludağ yolu olan Dobruca Caddesi – İnkaya bağlantı yolunun ardından şimdi de Yıldırım’da yılların çilesini sona erdirdi. Mevcut genişliği bazı noktalarda 6 metreye...