28 / 03 / 2024

Bursa Keles 2. Etap toki son başvuru günü

Bursa Keles 2. Etap toki son başvuru günü

TOKİ Bursa Keles 2. Etap fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Başvuru işlemleri devam eden projede yüzde 12 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor.

Bursa Keles 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Bursa Keles 2. Etap TOKİ son başvuru günü 15 Eylül olarak belirlendi. Ödemeleri 120 ay vade seçeneğiyle yapılabilen projede başvuru bedeli olarak minimum 4 bin TL ödeniyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları için yarın son gün. Daire fiyatları 95 bin 594 TL'den başlangıç gösteren projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat! 

Bursa Keles Milli Emlak Şefliği, Bursa ili, Keles ilçesinde yer alan 12 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Keles'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Bursa Keles'te 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 7 gayrimenkul!

Bursa ili Keles Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Keles ilçesi, Belenören, Durak, Gelemiş, Gököz, Issızören ve Dedeler mahallelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Bursa'da 2 arsa, 2 tarla ve 1 avlulu ev satılıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa ili Yenişehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yenişehir ilçesi, Çiçeközü, Terziler, Yenigün ve Barcın mahallelerinde yer alan 5 gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Bursa Keles'e 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 140 konut müjdesi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Keles 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Keles projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Keles 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Karacabey 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Bursa Karacabey!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Karacabey projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Bursa 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

TOKİ Bursa Kestel 2+1 ve 3+1 kura tarihleri 2020!

TOKİ Bursa Kestel 2+1 ve 3+1 kura tarihleri 2020. Peki TOKİ Bursa Kestel kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte Bursa Kestel TOKİ kura tarihleri 2020...

Bursa Keles için acele kamulaştırma kararı!

Keles Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bursa ili, Keles ilçesi sınırları içerisinde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trend GYO Bursa'daki 2 ticari birimin 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa Özlüce'deki 2 ticari ünitenin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bursa Keles 2. Etap toki son başvuru günü Haberi

Bursa Keles 2. Etap toki son başvuru günü

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Bursa-Keles Belediye Başkanlığı tarafından 80 adet konutun satışa çıkarıldığı Bursa Keles 2. Etap Projesi talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor. 


Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Bursa Keles şubesi aracılığıyla kabul edilen TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


TOKİ Bursa Keles 2. Etap fiyat listesi!

Bursa Keles TOKİ 2. Etap başvuru bedeli 2+1'ler için 4 bin TL, 3+1'ler için 6 bin TL olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 95 bin 594 TL ile 141 bin 577 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Yüzde 12 peşinde, kalan kısım için 120 ay taksit imkanı sunan TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 74,83 metrekare ve 84,49 metrekare ve 110,81 metrekare büyüklüğe sahip konutlar yer alıyor. 


Satış duyurusu için