18 / 04 / 2024

Bursa Orange City ödeme şartları

Bursa Orange City ödeme şartları

Orange City Evleri Bursa ev fiyatları 410 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Orange City Bursa'da 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Orange City Özdilek konut fiyatları!

Orange City Özdilek konut fiyatları 410 bin liradan başlayarak değişiyor. Orange City Bursa projesinde yaşam bu yıl sonunda başlıyor...

Özdilek Orange City ev fiyatları!

Özdilek Orange City ev fiyatları 410 bin liradan başlıyor. Orange City Bursa projesinde peşin alımlara yüzde 2 indirim yapılıyor...

Orange City Balat'ta yüzde 50 peşinatla vade imkanı!

7 blok olarak yükselen Orange City Balat projesinden yüzde 50 peşinat ve vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor. 

For City'de peşinatsız vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutlar için peşinatsız vade yapılıyor.

Nilüfer Orange City'de teslimler Mart 2025'te! Yüzde 50 peşinatla konut fırsatı!

Teslimlerin 2025 yılının Mart ayında yapılacağı Orange City projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. 7 blok olarak yükselen projede toplam 130 konut bulunuyor.

Bursa For City'de 4 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla Peşinatsız vade fırsatıyla!

Bursa'da hayata geçirilen Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden vade imkanından yararlanabiliyor. 336 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

Bursa Nilüfer For City'de 36 ay vadeyle! 2025'te teslim! 

Nilüfer For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 336 konutun yer aldığı Nilüfer For City projesinden 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Orange City'de yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Orange City projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Orange City projesinde toplam 130 konut bulunuyor.

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Bursa Orange City ödeme şartları Haberi

Bursa Orange City ödeme şartları


Orange City Evleri projesi Bursa Nilüfer'de Özdilek Grubu tarafından hayata geçirildi. Orange City Bursa'da teslimler hemen yapılıyor.


Orange City Bursa projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Orange City Bursa projesi dokuz blokta 184 daireden meydana geliyor.


Orange City Evleri Bursa ev fiyatları 2+1'lerde 410 bin TL'den, 3+1'lerde 489 bin TL'den, 4+1'lerde 693 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Orange City Bursa projesinde daire büyüklükleri 118 metrekare ile 321 metrekare aralığında değişiyor. Peşin ödemelerde yüzde 8 indirimin yapıldığı Orange City'de 60 ay vade farksız, 0,42 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor.


15 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Orange City Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness, çocuk oyun alanı, spor alanı, otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Adres: Fethiye Mah. Finike Sokak No:3 Nilüfer / Bursa


Tel:...