19 / 04 / 2024

Bursa oto test merkezi

Bursa oto test merkezi

Bursa'da gerçekleştirilmesi planlanan oto test merkezinin inşası için 2 milyon 500 bin metrekarelik arazi ayrıldı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Bursa'ya hızlı tren müjdesi!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "İhale süreci başladı ve 2019 yılı sonunda inşallah Bursa'nın yüksek hızlı trenle ilgili test sürüşlerine başlayacağız. Bursalıları bu konforlu hizmetle 2020'de buluşturacağız." dedi.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin arazi tahsis işlemleri tamamladı!

Türk Standardları Enstitüsü tarafından Bursa Yenişehir Çardak mahallesindeki belediyeye ait hissenin TSE'ye bedelsiz devriyle arazinin ön tahsis ve acil kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Bursa Otomotiv Test Merkezi projesinde sona yaklaşıldı!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan "Otomotiv Test Merkezi Proje"sinde sona yaklaşıldığını belirtti.

Bursa Osmangazi'de icradan 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa 2. Satış Memurluğu, Bursa Osmangazi'de Gemlik Lokumcusu işyeri ile Tofaş Oto Servis Ana bayii arasında kalan arsayı satışa çıkardı. 6 bin 77 metrekare yüzölçümlü arsanın toplam satış bedeli 13 milyon 555 bin 640 TL olarak belirlendi.

Bursa'daki binaların depreme dayanıklılığı test edilmeli!

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, "Bursa'daki binaların depreme dayanıklılıkları test edilmelidir. Kentimizde riskli bina envanter çalışmalarımız hızlandırılmalıdır. " dedi.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin master planı tamam!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yenişehir ilçesine yapılacak otomotiv test merkezinin master planının tamamlandığını açıkladı.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin temeli bu yıl atılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, Türkiye açısından çok önemli olan otomotiv test merkezinin temelini yıl sonuna kadar atacaklarını söyledi.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin kamulaştırması tamam!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kurulması planlanan otomotiv test merkezi için kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığını açıkladı..

Bursa Otomotiv Test Merkezi Yenişehir'de kurulacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin nisan ayı ikinci oturumu, Başkan Recep Altepe başkanlığında gerçekleşti. Bursa'ya kurulması planlanan Otomotiv Test Merkezi'nin Yenişehir'de yapılmasına ilişkin meclis kararı oybirliğiyle alındı.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Otomotiv Test Merkezi'nin makine parkı Bursa'dan!

Türkiye’nin sanayi, ticaret ve ihracat üssü Bursa, Otomotiv Test Merkezi’nde kullanılacak olan makine parkına da talip oldu. Bakan Fikri Işık da 100 milyon Euro’luk yatırımda Bursalı firmaların aktif bir rol oynaması gerektiğini ifade etti...

Bursa'da Otomotiv Test Merkezi kurulacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bursa Yenişehir'de Otomotiv Test Merkezi'nin kurulacağını açıkladı. Işık, Otomotiv Test Merkezi'yle dünyanın en iddialı test merkezlerinden birini kurmayı hedeflediklerini bildirdi.

Bursa oto test merkezi Haberi

Bursa oto test merkezi
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Otomotiv Test Merkezi'nin kurulması ile ilgili olarak Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 2 milyon 500 bin metrekarelik arazinin tahsisinin gerçekleştirildiğini...