19 / 04 / 2024

bursa toki başvuruları 2021

bursa toki başvuruları 2021

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

Bursa Osmangazi 4. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bursa İznik başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Bursa İznik projesinde yer alan 165 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Bursa İznik TOKİ başvuruları 14 Ağustos'ta başlıyor!

Bursa İznik TOKİ'de yer alan 165 adet konut için başvurular 14 Ağustos'ta başlıyor.

Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları!

Bursa Hamitler 1. Etap AGG Toplu Konut Uygulaması projesi stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları...

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Bursa Orhaneli TOKİ başvuruları 2016!

TOKİ Bursa Orhaneli Konutları için 120 aydan 240 aya kadar vade uygulanıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Bursa Orhaneli TOKİ başvuruları 2016 detayları...

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Orhaneli'de 132 adet konut için talep toplanıyor. Projede dairelerin satış fiyatları 97 bin 500 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları ne zaman?

Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuruları 2015!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülüyor. İşte Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuruları 2015 detayları...

Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuruları!

Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuruları yarın sona eriyor. Daire seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1'lerin yer aldığı projede 120 aya varan taksit fırsatı sağlanıyor.

Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başladı!

Daire fiyatlarının 57 bin 172 TL'den başladığı Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi Evleri'nde toplam 5 konut açık satışa sunuluyor. Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başladı.

bursa toki başvuruları 2021 Haberi

bursa toki başvuruları 2021

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde 97 adet konut yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Kuralı olarak satışa çıkarılan TOKİ Bursa Orhaneli projesi için başvuru dönemi 10 Aralık'ta sona erecek. Projede yer alan konutların kura çekilişi 16 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Orhaneli projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Orhaneli TOKİ projesinde yer alan konutların fiyatları 159 bin 407 TL ile 277 bin 880 TL arasında değişiyor. Proje için 180 ay vade sağlanıyor.

Bursa Orhaneli TOKİ projesinde en düşük peşinat bedeli 15 bin 940 TL, en yüksek peşinat bedeli 27 bin 788 TL olarak belirlendi. 

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Orhaneli projesi...