25 / 04 / 2024

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.



TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak sorusu son dönemlerde vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Şehit aileleri, alt gelirli vatandaşlar, emekliler konut sahibi olmak için TOKİ'nin yeni projelerini merakla bekliyor. 81 ilin tamamında gerçekleştirilecek yeni konutlar için detaylar da merak eidliyor. TOKİ, ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak? TOKİ İstanbuli Ankara, Bursa, İzmir, Antalya ucuz konut başvuruları başladı mı?

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor. 81 şehirde gerçekleştirilecek yeni konut projesi için detaylar da netleşmeye başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, dar gelirli vatandaşlar ve emeklileri yakından alakadar eden yeni proje için tarih verdi. TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman?

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

Aidat ödercesine düşük taksitlerle vatandaşı ev sahibi yapacak proje Recep Tayyip Erdoğan tarafından ağustos ayında açıklanacak.

Senelik ortalama yüzde 7-9 arasında olan TOKİ payını yüzde 14'e çıkardıklarını belirten Murat Kurum "İlk kez 1 yılda 100 bin konut projesini TOKİ yapmıştır. Genelde her yıl 40-50 bin yapardı. 100 bin konut projesi yaparak TOKİ'nin sektördeki konut payı oranını %14'e çıkardık.


Geri Dön