19 / 04 / 2024

Bursa’da 800 araçlık otopark hizmete açıldı

Bursa’da 800 araçlık otopark hizmete açıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından basta Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi olmak üzere kent merkezindeki trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için projelendirilen 800 araçlık dev otopark, düzenlenen törenle hizmete alındı.

Deprem uzmanından son dakika Bursa açıklaması: Bursa fay zonu 3-5 milyon yıldır orada! 7.3'lük deprem olur mu?

Marmara Denizi'nde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, Bursa'da 7.3'lük deprem üretebilecek aktif bir fay olduğu gündeme geldi. Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım...

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de Baran Botan Özbey tarafından kuruldu.

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli yapıldı!

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

Sartek Mühendislik İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sartek Mühendislik İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Gediktaş tarafından kuruldu.

Bursa’da 800 araçlık otopark hizmete açıldı Haberi

Bursa’da 800 araçlık otopark hizmete açıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından basta Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi olmak üzere kent merkezindeki trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için projelendirilen 800 araçlık dev otopark, düzenlenen törenle hizmete alındı.


Bursa Doğanbey Katlı Otoparkı’yla birlikte şehir merkezindeki araç trafiğinin ciddi oranda azalacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ana ve ara arterlerde yaptıkları otoparklarla Bursa’daki parklanma sorununa kalıcı çözüm bulacaklarını söyledi.


Doğanbey Katlı Otoparkı için düzenlenen açılış törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti milletvekilleri İsmet Su ve Hakan Çavuşoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kaymakam Vekili Mehmet Aydın ve vatandaşlar katıldı.


800 araç, 70 otobüs


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, toplam 25 milyon TL’ye mal olan katlı otoparkın Bursa’ya nefes aldıracağını söyledi. Başta Haşim İşcan Caddesi ve...