19 / 04 / 2024

bursada vakıflardan kiralık emlak

bursada vakıflardan kiralık emlak

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü Bursa, Bilecik ve Sakarya'da bulunan hangar, depo, zeytinlik, tarla, bahçeli kargir ev, arsa ve dükkanları kiraya verecek.

İBB'nin vakıflardan aldığı taşınmazlar inceleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müfettişleri, önceki yönetimde İBB'nin bazı tanıdık isim ve vakıflardan kullanılamaz haldeki milyonlarca TL'lik taşınmaz aldığını tespit etti. 

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara tavsiyeler!

Gazeteci, yazar Fatoş Karahasan, ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara dikkat etmeleri noktaları hatırlatan bir yazı kaleme aldı. İşte Fatoş Karahasan'ın cnnturk.com'da yer alan yazısı...

Adana ve Mersin'de vakıflardan kiralık 42 gayrimenkul!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Adana ve Mersin'de yer alan 42 gayrimenkulü 23 Eylül 2014 tarihinde saat 09.05 saati itibariyle kiraya çıkarıyor. Gayrimenkuller arasında dükkan, büro, daire yer alıyor.

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, velileri kiralık ev telaşı sardı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrencileri ve velilileri kiralık ev telası sardı Üniversite sınav sonuçlarını açıklanmasıyla, emlakçıların da telefonu çalmaya başladı. Ev bulma telaşı kiralık ev aramalarında artışa neden oldu

Kiralık konut fiyatları yaz döneminde neden artıyor?

Her yıl, yaz mevsiminin gelmesi ile gayrimenkul piyasasında kiralık konutlara yönelik bir talep artışı olmaktadır. Peki yaz dönemlerinde kiralık konutlara talebin artmasına neden olan etkenler nelerdir?

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

YHT Pendik'te kiralık konut fiyatlarını yüzde 55 arttırdı!

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

Devren kiralık sözleşmesi!

Borçlar Kanunu gereğince taşınmaz kiracısı, kiraladığı taşınmaz malı tekrar bir başkasına kiraya verebiliyor. Bu kiralama uygulamasına "Devren kiralık" deniyor. Peki devren kiralık sözleşmesi nasıl hazırlanır?

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

bursada vakıflardan kiralık emlak Haberi

bursada vakıflardan kiralık emlak

Kiralanacak mülklerin illeri, ilçeleri ve fiyatlarından bazıları şöyle:

Bursa Osmangazi'de 151 metrekare hangarın aylık tahmini bedeli bin 560 YTL geçici teminat bedeli 202 YTL ek teminat bedeli bin 334 YTL.

Sakarya Karasu'da 16 metrekare dükkanın aylık tahmini bedeli bin 250 YTL geçici teminat bedeli 90 YTL ek teminat bedeli 600 YTL. Bursa Osmangazi'de 637 metrekare hangarın aylık tahmini bedeli 2 bin 355 YTL geçici teminat bedeli 848 YTL ek teminat bedeli 5 bin 652 YTL.

İhale 24 Mart 2008 saat...