20 / 04 / 2024

Business İstanbul iletişim

Business İstanbul iletişim

Geleceğin iş modeli için ideal ofisler, kent yaşamının merkez noktasında yer alan Business İstanbul'da yer alıyor. Business İstanbul, teknik özellikleriyle iş hayatının gerektirdiği tüm ihtiyaçların bir arada olmasını sağlıyor,

DKY Business Tuzla iletişim!

DKY Business Tuzla iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede ofislerin alanları 105 ile 931 metrekare arasında değişiyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Beyazhane İstanbul iletişim!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 1.380 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Beyazhane İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 544 59 29 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Çorlu Ballı Business Center iletişim bilgileri!

Ballıoğlu İnşaat tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Ballı Business Center 2 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Çorlu Ballı Business Center iletişim bilgileri...

Ballı Business Center iletişim bilgileri!

Ballıoğlu İnşaat imzası taşıyan Ballı Business Center Tekirdağ Çorlu'da inşa ediliyor. İşte Ballı Business Center iletişim bilgileri....

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim!

İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Basın Ekspres Sone İstanbul iletişim!

Basın Ekspres Sone İstanbul iletişim için 0212 244 54 54 telefon numarasını arayabilirsiniz. Arsa alanı 32 bin 265 metrekare olarak belirlenen proje 1.067 adet konuttan oluşuyor.

Business İstanbul iletişim Haberi

Business İstanbul iletişim

Business İstanbul, iş dünyasına sunduğu yüksek teknolojik donanımıyla fark yaratıyor. İş modeli kadar esnek seçenekler sunan Business İstanbul, teknik özellikleriyle iş hayatının gerektirdiği tüm ihtiyaçların bir arada olmasını sağlıyor, çalışma ortamına getirdiği mimari yorumla verim odaklı ofis sistemleri sunuyor. 


İş dünyasının zirvesinde yer almak isteyenler için tasarlanan ve Kadıköy'ün tam kalbinde yükselen Business İstanbul, yenilikçi mimarisi, konforu ve teknolojik ofis yaşamıyla iş dünyasına benzersiz bir alternatif sunuyor. İş hayatının merkezinde yer almasının yanı sıra kent yaşamının içinde olan konumuyla da fark yaratan Business İstanbul, işi hayata, hayatı işe getiriyor.


İşe hız katan teknik donanım

Yapı sektörünün güçlü aktörleri arasında yer alan SVR Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen Business İstanbul, iş dünyasına prestij ve verim kazandıran ileri teknolojik donanımıyla fark yaratıyor. Arşiv alanları,...